Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Hahn Car rental Hahn Mietwagen Hahn Autohuur Hahn Biluthyrning Hahn Location de voitures Hahn Alquiler de coches Hahn Autonoleggio Hahn Billeje Hahn Bilutleie Hahn Autovuokraamo Hahn Aluguer de carros Hahn Wypożyczalnia samochodów Hahn Autovermietung Hahn Mietauto Hahn
Billeje Hahn

Billeje Hahn

Hjem > Billeje Tyskland

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Hahn. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Hahn.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Hahn

EasyTerra Biludlejning Hahn sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Tyskland, men i en anden by end Hahn, venligst besøg vores Billeje Tyskland webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Tyskland.

Information om Hahn

Biludlejning Hahn
Biludlejning Hahn

Indledning 

Hahn er en lille landsby i Rhein-Hunsrück-distriktet i den tyske Rineland-Palatinate stat. Det er først og fremmest kendt for den tidligere militære lufthavn, som nu bruges af lavprisflyselskaber. 

Befolkning

Landsbyen har mindre end 200 indbyggere.

Beliggenhed 

Hahn ligger i den vestlige del af Tyskland, på Hunsrück bakker, som danner vandskellet mellem Nahe og Moselle floderne. 

Økonomi

Landsbyens økonomi drejer omkring lufthavnen. Da amerikanerne forlod den militære lufthavn, var det et hårdt slag mod indbyggerne i Hahn. Heldigvis valgte lavprisflyselskaber lufthavnen til at sende billige fly ud. Selvom der nogle gange er klager over støjgener fra fly, der letter eller lander, er Hahn ganske tilfreds med den øgede aktivitet i lufthavnen.

Lufthavne 

Lufthavnen foreslår som Frankfurt-Hahn Lufthavn, selvom Frankfurt ligger 120 kilometer øst for luftavnen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil, det er tæt på hovedvej A-61 (frakørsel Rheinböllen). Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

I selve Hahn er der ingen offentlig transport. Der er regionale busser fra lufthavnen til byer i nærheden (bl.a. til Frankfurt, Köln, Mainz og Trier).

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at opdage omgivelserne af Hahn (Rheinland en de Hunsrück). Du kører på landeveje gennem et smukt landskab. Parkering er ikke noget problem. 

Hoteller

Der er kun to indkvarteringsmuligheder i Hahn: Gisela`s Residenz og Sniders Place.

Eksterne kilder 

For mere information om Hahn, anbefaler vi Google og de følgende kilder: