Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Frankfurt Car rental Frankfurt Mietwagen Frankfurt Autohuur Frankfurt Biluthyrning Frankfurt Location de voitures Francfort Alquiler de coches Francfort Autonoleggio Francoforte Billeje Frankfurt Bilutleie Frankfurt Autovuokraamo Frankfurt Aluguer de carros Frankfurt Wypożyczalnia samochodów Frankfurt Autovermietung Frankfurt Mietauto Frankfurt
Billeje Frankfurt

Billeje Frankfurt

Hjem > Billeje Tyskland

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Frankfurt. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Frankfurt.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Frankfurt

EasyTerra Biludlejning Frankfurt sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Tyskland, men i en anden by end Frankfurt, venligst besøg vores Billeje Tyskland webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Tyskland.

Information om Frankfurt

Biludlejning Frankfurt
Biludlejning Frankfurt

Indledning

Frankfurt ligger på flodbredderne i Main. Byen er det finansielle centrum af Tyskland og det kontinentale Europa. De skinnende skyskrabere, der dominerer byens centrum minder dig om Manhattan i New York, derfor kaldes Frankfurt også ‘Mainhattan’. Byen er et vigtigt knudepunkt for både vej -og jernbanetransport samt lufttrafikken.  

Tyskerne kalder generelt byen ved sit fulde navn, Frankfurt am Main, for at skelne den fra den mindre Frankfurt an der Oder i den tyske delstatsregering i Brandenburg.

Befolkning

Byen har over 650.000 indbyggere. Ikke mindre end 20% af indbyggerne er udlændinge, der varierer fra bankdirektører til vandrende arbejdstagere. Bemærkelsesværdigt har antallet af indbyggere næsten været uændret siden tresserne.  

Beliggenhed

Frankfurt er centralt beliggende i Tyskland på begge flodbredder i Main (floden, der tømmes i Rhin-floden, 35 kilometer mod vest for byen). På den nordøstlige del af byen ligger Taunus lav bjergkæden.

Økonomi

Hjertet af økonomien i Frankfurt er den finansielle servicesektor. Den største børs i det europæiske fastland er baseret i byen og i Den Europæiske Centralbank, den tyske centralbank og de største tyske bankselskaber har deres hovedkontorer i Frankfurt. Hertil kommer, at byen er et vigtigt centrum for internationale kongresser og messer, som den Internationale Automobil-Ausstellung (verdens største bilmesse) og Frankfurter Buchmesse (verdens største bogmesse).

Frankfurt er en af de europæiske byer, der har det højeste indkomst pr. indbyggere. 

Lufthavne

Den internationale Frankfurt Rhein Main Lufthavn ligger 12 kilometer uden for byen. Med næsten 55 millioner passagerer årligt er den det tredje største lufthavn i Europa. 

Lavprisflyselskaber flyver til Frankfurt Hahn Lufthavn, dets navn er noget misvisende, da lufthavnen er beliggende 120 kilometer mod vest for byen. 

Offentlig transport

Frankfurt har et fremragende offentlige transportnet. Der er syv metrolinjer (U-Bahn), ni sporvognslinjer og 42 buslinjer. Om fredagen og lørdagen er der en bus, der kører om natten. 

S-Bahn (et jernbanesystem ved forstæder) tager dig til destinationer uden for Frankfurt og har gode forbindelser i hele Rhine Main hovedområdet.

Trafik og parkering

Ligesom en række andre tyske byer, er Frankfurt centrum en såkaldt ‘Umweltzone’ (et miljøvenligt område). Kun biler, der har en særlig mærkat på deres forruden er tilladt i denne zone. Kravene til tilladte biler i denne zone vil blive strammet op i de kommende år.

Det er ikke svært at finde en parkeringsplads i Frankfurt, undtagen under de store internationale udstillinger. Byen har et dynamisk parkeringssystem, der fører bilister til ledige parkeringspladser i en af de 19 parkeringsgarager.

På byens grænse er der flere Park & Ride-parkeringspladser, hvor du kan lade din bil står og fortsætte med offentlig transport til byens centrum.

Hoteller

Frankfurt har et stort udvalg af hoteller til at tilbyde i alle prisklasser. Vær opmærksom på, at det vil være svært at finde et hotelværelse under de store messer og udstillinger, samt priserne, som selv de simple hoteller skyder op. 

Eksterne kilders

For mere information om Frankfurt, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: