Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Dortmund Car rental Dortmund Mietwagen Dortmund Autohuur Dortmund Biluthyrning Dortmund Location de voitures Dortmund Alquiler de coches Dortmund Autonoleggio Dortmund Billeje Dortmund Bilutleie Dortmund Autovuokraamo Dortmund Aluguer de carros Dortmund Wypożyczalnia samochodów Dortmund Autovermietung Dortmund Mietauto Dortmund
Billeje Dortmund

Billeje Dortmund

Hjem > Billeje Tyskland

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Dortmund. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Dortmund.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Dortmund

EasyTerra Biludlejning Dortmund sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Tyskland, men i en anden by end Dortmund, venligst besøg vores Billeje Tyskland webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Tyskland.

Information om Dortmund

Biludlejning Dortmund
Biludlejning Dortmund

Indledning

Dortmund ligger i hjertet af den tyske delstat Noord-Rijnland-Westfalen, i Ruhr-området. Centrummet blev stærkt bombet under Anden Verdenskrig. Selv om nogle bygninger er blevet restaureret, er billedet af en moderne by, der dominerer. Dortmund er især kendt som en shoppingsby, med store varehuse og små specialbutikker. Det er også en grøn by: Næsten halvdelen af byområdet består af parker, springvand og skove.

Befolkning

Dortmund har omkring 600.000 indbyggere og er derfor den største by i Ruhr-området.

Beliggenhed

Byen ligger i den vestlige del af Tyskland, nord for Rur floden. Den øverste del af Emscher løber fra øst til vest gennem byen. Byen er forbundet med Nordsøen gennem Dortmund-Ems Kanalen. Den inderste del af Dortmund havn har mistet meget værdi, og en del af havnen bruges i dag til krydstogt.   

Økonomi

Dortmund var tidligere kendt som en industriby (kul og stål), men har fokuseret på andre sektorer siden midten af firserne. I dag er det et centrum for tjenesteydelser og teknologi. Fordi byen er et knudepunkt for jernbaner og motorveje, spiller transport og logistisk også en vigtig rolle for den lokale økonomi.

Men Dortmund skal kæmpe med en af de højeste ledighedsprocenter i Tyskland: Mange mennesker, der havde arbejde i den "gamle" industri, har ikke en plads i Dortmunds "nye økonomi".

Lufthavne

Dortmund Lufthavn ligger lige øst for byen og er let tilgængelig med udlejningsbil gennem Ruhr motorvejen (A44), eller gennem Dortmunder Ringen. Ruten til lufthavnen er tydeligt signaleret. Dortmund lufthavn bruges primært af lavprisflyselskaber.

Offentlig transport

Byen har et fremragende offentligt transportsystem, som er en del af Verkehrsverbund Rhein-Ruhr. Gennem det integrerede system for tog, metroer og busser, kan du ikke kun nå de forskellige områder i Dortmund, men også andre steder i Ruhr-området. Der er også en hængende monorail (H-Bahn), som forbinder de to universiteter i byen med Eichlinghofen og Forsker Parken.

Trafik og parkering

Dortmund blev genopbygget efter Anden Verdenskrig med store brede gader, som betyder at alle områder af byen er let tilgængeligt med udlejningsbil. Men der er en stor mangel af parkeringspladser i byens centrum. Det er rigtigt, at de store varehuse har parkeringspladser, men efterspørgslen overstiger udbuddet. Du kan i bedste fald parkere din udlejningsbil i udkanten af centrummet og rejse videre med offentlig transport. For at nå andre steder, er Dortmund ideelt beliggende: Der er seks veje til byen (A1, A2, A40, A42, A44 og A45).

Hoteller

Byen har et godt udvalg af hoteller, de fleste i middelklassen. Mange konferencer afholdes i Dortmund, og så anbefales det at bestille dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Dortmund, anbefaler vi Google og de følgende kilder: