Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Izmir Car rental Izmir Mietwagen Izmir Autohuur Izmir Biluthyrning Izmir Location de voitures Izmir Alquiler de coches Esmirna Autonoleggio Smirne Billeje Izmir Bilutleie Izmir Autovuokraamo Izmir Aluguer de carros Esmirna Wypożyczalnia samochodów Izmir Autovermietung Izmir Mietauto Izmir
Billeje Izmir

Billeje Izmir

Hjem > Billeje Tyrkiet

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Izmir. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Izmir.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Izmir

EasyTerra Biludlejning Izmir sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Tyrkiet, men i en anden by end Izmir, venligst besøg vores Billeje Tyrkiet webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Tyrkiet.

Information om Izmir

Biludlejning Izmir
Biludlejning Izmir

Introduktion

Izmir er det tidligere "Smyrna", hvilket er et navn grækerne gav byen. Det er en af de ældste byer i Mellemøsten, men det er også en by hvor meget har været, grundet krigsføring. Agoraen og fæstningen er dateret tilbage til byens gyldne dage. Izmir er den tredjestørste by i Tyrkiet og den er en blanding af en ægte orientalsk by og moderne effektivitet. Der er fortsat den gamle Kemeralty Bazaar, hvor der er fyldt med mennesker, men havnen er på den anden hånd temmelig moderne. Mellem midten af juni og midten af juli afholdes den årlige musikfestival med internationale kunstnere. Alle musik genrer er repræsenteret (pop, rock, jazz, klassisk, osv.) og der er ofte koncerter i ældgamle amfiteatre.

Befolkning

Byen har mere end 3,5 millioner indbyggere, der er kendt for deres tolerance, der udtrykkes via en dynamisk livsstil og mindre forskel mellem mænd og kvinder end der er at finde i mere traditionelle islamiske samfund.

Beliggenhed

Izmir er beliggende på Tyrkiets vestkyst ved det Ægæiske Hav. Det er en langvarig by med Konak som sit kommercielle centrum. Den moderne by er primært beliggende på en flad floddelta på den østlige side af Izmir golfen og på bakkerne i syd.

Økonomi

Byen er et kommercielt og industrielt centrum med en vigtig havn. I og omkring Izmir bliver farvemiddel, sæbe, tekstil og tobak produceret. I det omgivende område dyrkes der også frugt, der delvist eksporteres direkte og delvist bliver behandlet af den enorme fødevareindustri. Disse produkter eksporteres via havnen.
Derudover er der mange markeder og udstillinger hvert år. Den største finder sted i september: Den internationale Udstilling i Kültürpark.

Lufthavne

Izmirs internationale lufthavn - Adnan Menderes lufthavn - er beliggende 18 km. syd for byen langs vejen til Selçuk og Ephesus. Fra lufthavnen er der dagligt adskillige flyafgange til Istanbul, Ankara og Antalya samt mange direkte forbindelser til europæiske byer. Hvert 20. minut er der en pendulbus (Havas) fra lufthavnen til bycentrum. Der er også en togforbindelse med Basmane togstation i Izmir.
Fra lufthavnen vil en lejebil tage dig til de verdenskendte Ephesus ruiner (60 km.) på ca. en time.

Offentlig transport

Omkring otte km. nordøst for byen er der en enorm busstation, hvor luksusbusser kører i alle retninger. Der er busforbindelser hver time mod vigtige destinationer: Istanbul (rejsetid: 10 timer), Ankara (9 timer), Antalya (9 timer), Bursa (7 timer), Marmaris (6 timer), Bodrum (4 timer) og Konya (8 timer).

Byen har to togstationer. For besøgende er Basmane station i centrum den vigtigste. Derfra er der intercity toge der kører mod Ankara (rejsetid: 14 timer), Denizli (5-6 timer) og Isparta (9 timer).
Derudover er der færgeforbindelser fra byens havn til Istanbul (19 timer) og Venedig (70 timer). Alsancak færgeterminal er beliggende to km. nord for byens centrum.

I selve byen tilbyder de såkaldte Dolmus minivans god (og billig) transport. De fleste kører faste ruter.

Trafik og parkering

Izmir er ikke en lille by og det er et vigtigt økonomisk centrum, hvilket betyder at det er et temmelig travlt sted. Derudover er centrum fyldt med smalle snoede veje. Hotelområdet (se nedenfor) har fremragende genveje og det er let at nå. De fleste hoteller har parkeringsfaciliteter på deres ejendom.

Med en lejebil kan du køre smukke ture i det omgivende område, men du bør holde øje med den tyrkiske måde at køre på, hvilken er ret forskellig fra vores.

Folk har til vane at skifte kørebane pludseligt og de fleste chauffører ignorerer trafikskilte. På landeveje kan du møde uventede forhindringer, især efter et sving. Mennesker og kvægflokke opholder sig ofte midt på vejen. Undgå kørsel når det er mørkt. Foruden farene nævnt ovenfor kører mange tyrkere med slukkede lygter (!) for at spare på energien.

Vær sikker på at du holder øje med fartgrænserne (i beboelsesområder 50 km/t, i landlige områder 90 km/t og på motorveje 120 km/t). Det tyrkiske politi overvåger bilers farthastighed regelmæssigt, især i udkanten af byer.

Hoteller

Byen har et bredt udvalg af gode til meget gode hoteller, nogle med en dejlig udsigt til Izmir havn. De mest luksuriøse hoteller er beliggende nord for det gamle centrum mellem Kültürpark og havet. Billige gæstehuse (på tyrkisk: pansiyons) er beliggende i det gamle bycentrum omkring bazaaren. Udenfor Izmir er der kun simple hoteller. Normalt set er det ikke svært at finde et værelse i Izmir, men hvis du har et specifikt område i tankerne anbefaler vi at du booker dit husly på forhånd. Hvorom alting er Izmir et vigtigt økonomisk centrum og det tiltrækker også mange turister.

Eksterne kilder

For mere information om Izmir anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder: