Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Alanya Car rental Alanya Mietwagen Alanya Autohuur Alanya Biluthyrning Alanya Location de voitures Alanya Alquiler de coches Alanya Autonoleggio Alanya Billeje Alanya Bilutleie Alanya Autovuokraamo Alanya Aluguer de carros Alanya Wypożyczalnia samochodów Alanya Autovermietung Alanya Mietauto Alanya
Billeje Alanya

Billeje Alanya

Hjem > Billeje Tyrkiet

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Alanya. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Alanya.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Alanya

EasyTerra Biludlejning Alanya sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Tyrkiet, men i en anden by end Alanya, venligst besøg vores Billeje Tyrkiet webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Tyrkiet.

Information om Alanya

Biludlejning Alanya
Biludlejning Alanya

Introduktion

Alanya er det mest populære feriested på "Den Tyrkiske Riviera". Det er ikke overraskende, da byen har en smuk sandet strand med adskillige vandsportsfaciliteter og et vibrerende natteliv. Derudover er der så meget at se og lave i Alanya. F.eks. det store slot ovenfor byen eller Damlatas grotten med dens imponerende stalagmit og stalaktit der er millioner af år gamle.

Befolkning

Grundet turisme har byen vokset enormt. Dens befolkning er nu anslået til at være mere end 100.000, men det antal er mere end overgået af det antal turister der kommer til byen hvert år: ca. halvanden million.

Beliggenhed

Alanya er beliggende i den sydlige del af Tyrkiet. Byen strækker sig en 20 km. langs Middelhavets kyst. Nord for Alanya ligger bjergkæden Taurus. Vestpå ligger de gamle byer Side samt Antalya, der er hovedstaden i provinsen af samme navn.

Økonomi

Turisme er den vigtigste indkomstkilde. I fortiden var Alanya en stille fiskelandsby og der er stadig aktive fiskere, men som en økonomisk aktivitet falder det i baggrunden på grund af turisme. I det omgivende område er der mange citrusplantager og bomuld fremstilles også.

Lufthavne

Den internationale lufthavn nær Antalya er porten til hele Den Tyrkiske Riviera. Lufthavnen er beliggende 135 km. vest for Alanya, 10 km. før Antalya. Den er let at nå via et godt vedligeholdt kystområde. Der er busforbindelser mellem lufthavnen og turistiske steder langs kysten, inkl. Alanya.
Det er en travl lufthavn, især i løbet af sommeren når antallet af charterfly er enormt høje. Der er også regelmæssige afgange til Istanbul, Ankara, den tyrkiske del af Cypern og adskillige destinationer i Europa og Mellemøsten.

Offentlig transport

Der er et fremragende offentligt transportsystem, der består af langdistance busser (Otogar) og de såkaldte dolmus minivans.
Otogar stationen er beliggende i nærheden af den kendte Kleopaktra strand. Der er forbindelser med alle andre steder langs Den Tyrkiske Riviera, såvel som til Ankara, Izmir og Istanbul.
Dolmus minivans kører gennem Alanyas gader. Du kan få dem til at stoppe ved blot at løfte din hånd. Du kan også stå af hvorend du vil.

Der er også mange taxaer. Vær sikker på at taxametret løber!

Trafik og parkering

I selve Alanya har du ikke brug for en bil, men for at udforske interiøret er en lejebil uundværlig. Hav den tyrkiske måde at køre på i tankerne. Kør meget forsigtigt og forvent det uventede. Folk skifter hele tiden kørebane og de vil overhale dig til højre og venstre, hvis de er given bare en halv chance. På landeveje kan biler være parkerede underlige steder, helst efter et blindt sving. Du kan også løbe ind i hjorder, der optager hele vejen. Undgå kørsel når det er mørkt. Foruden farene nævnt foroven kører mange tyrkere med lygterne slukket for at spare på energien!
Observer fartgrænsen (i beboelsesområder 50 km/t, i landlige områder 90 km/t og på motorveje 120 km/t). Det tyrkiske politi er meget vagtsom på dette, især i udkanterne af byer.

Hoteller

Alanya er godt udstyret til at håndtere de mange turister, hvilket betyder at der er masser af hoteller. Reserver dit opholdssted på forhånd. Ikke kun fordi du på den måde vil være sikker på et værelse på dit udvalgte hotel, men også fordi det ofte er billigere end at reservere ved ankomst.

Eksterne kilder

For mere information om Alanya anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder: