Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Umeå Car rental Umeå Mietwagen Umeå Autohuur Umeå Biluthyrning Umeå Location de voitures Umeå Alquiler de coches Umeå Autonoleggio Umeå Billeje Umeå Bilutleie Umeå Autovuokraamo Umeå Aluguer de carros Umeå Wypożyczalnia samochodów Umeå Autovermietung Umeå Mietauto Umeå
Billeje Umeå

Billeje Umeå

Hjem > Billeje Sverige

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Umeå. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Umeå.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Umeå

EasyTerra Biludlejning Umeå sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Sverige, men i en anden by end Umeå, venligst besøg vores Billeje Sverige webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Sverige.

Information om Umeå

Biludlejning Umeå
Biludlejning Umeå

Indledning

Umeå er en svensk universitetsby med et sprudlende natteliv. Dette er dog ikke den eneste grund for turister til at besøge byen. Umeå er omgivet af søer, hvor Nydalasjön sandsynligvis er den flotteste. Rundt om søen blev omdannet et rekreativt område, populær om sommeren og i vintermånederne, når du kan skøjte på søen.

Befolkning 

Byen har omkring 110.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Umeå ligger ved den Botniske Bugt i det nordlige Sverige, på Umefloden. Lidt længere sydpå løber denne flod ud i Österfjärden, hvor byen Holmsund ligger, Umeås havn. Byen ligger omkring 600 kilometer nord for den svenske hovedstad Stockholm og 400 kilometer syd for polarcirklen. 

Økonomi

I Umeå handler det hele om videregående uddannelser. Næsten en tredjedel af indbyggerne er studerende. Der er to universiteter og en række andre institutioner for videregående uddannelse. Tekniske og medicinske forskningsinstitutter, samt den største medicinske center i det nordlige Sverige, er relateret til disse institutioner. Holmsunds havn spiller også en rolle i import og eksport af landbrugs- og skovbrugsprodukter fra baglandet og transport af passagerer.

Lufthavne 

Umeå Lufthavn ligger i udkanten af byen, omkring 5 kilometer fra byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad E4, der går tværs over byen. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Västerbottens Lokaltrafik står for driften af transporten i Umeå. Bybusser kører regelmæssigt og natbusser kører i weekenderne (fredag og lørdag nætter). Der er også gode forbindelser til andre steder i det nordlige Sverige, herunder Sundsvall og Luleå, og der er lange afstande busser til hovedstaden Stockholm. Fra Holmsunds havn er der færgeforbindelser til VaasaFinland.

Trafik og parkering

I Umeås centrum skal du betale for parkering på gaden. Byen er opdelt i zoner: jo tættere på byens centrum, jo højere parkeringspriser. Der er adskillige parkeringshuse, hvor du sikkert kan (og om vinteren fri for) parkere din udlejningsbil. Hvis du ønsker at udforske landet, pas lige på elge der pludselig krydser vejen, især omkring solnedgang.

Hoteller

Umeå har et godt udvalg af indkvarteringsmuligheder. Eftersom det er en universitetsby, er der ingen mangel på vandrehjem og budget gæstehuse, men der er også mellemklassehoteller og nogle hoteller i det mere luksuriøse kategori, især i nærheden af floden. På nordsiden af den smukke sø Nydalasjön, øst for byen, ligger en populær campingplads, First Camp.

Eksterne kilder

For mere information om Umeå, anbefaler vi Google og de følgende kilder: