Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Luleå Car rental Luleå Mietwagen Luleå Autohuur Luleå Biluthyrning Luleå Location de voitures Luleå Alquiler de coches Luleå Autonoleggio Luleå Billeje Luleå Bilutleie Luleå Autovuokraamo Luleå Aluguer de carros Luleå Wypożyczalnia samochodów Luleå Autovermietung Luleå Mietauto Luleå
Billeje Luleå

Billeje Luleå

Hjem > Billeje Sverige

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Luleå. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Luleå.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Luleå

EasyTerra Biludlejning Luleå sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Sverige, men i en anden by end Luleå, venligst besøg vores Billeje Sverige webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Sverige.

Information om Luleå

Biludlejning Luleå
Biludlejning Luleå

Indledning 

Luleå er en havn i det nordlige Sverige. En af de mest kendte attraktioner i nærheden er Gammelstads kyrkstad, en landsby bygget op omkring en kirke fra det femtende århundrede. Det står på UNESCOs verdensarvsliste.

Befolkning

Byen har over 70.000 indbyggere.

Beliggenhed

Luleå ligger i det nordlige Sverige på halvøen Svartöstaden, der strækker sig ud i den Botniske Bugt og udmundingen af floden Lule. Foran kysten ligger hundredvis af øer.

Økonomi

Økonomien i Luleå er en blanding af handel, industri (især jern- og stålindustri), services og udvikling af nye teknologier. Sidstnævnte i samarbejde med bl.a. det lokale Tekniske Universitet. Der er også en base for det svenske luftvåben. Byens havn spiller en vigtig rolle i eksporten af jernmalm fra landet. Havnen er også hjemsted for det svenske isbryderskib, som holder skibsruter i den Botniske Bugt fri for is om vinteren.

Lufthavne

Kallax Lufthavn ligger fem kilometer syd for byens centrum. Der er regelmæssige indenrigsflyvninger til StockholmUmeå og Göteborg, men også til udenlandske destinationer som den norske Tromsø og Murmansk i Rusland. Med en udlejningsbil kan lufthavnen nås fra byens centrum via motorvej E4. Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Bybusser kører meget ofte. Der er også flere regionale busser, der forbinder de omkringliggende landsbyer med Luleå. I løbet af weekenden kører natbusser (indtil 03.00).

Trafik og parkering

I løbet af hverdage skal du betale for at parkere din bil på gaden i byens centrum. Der er også flere parkeringspladser og parkeringshuse i og omkring byen. Pas på de til tider svære vejrforhold, hvis du besøger Luleå i vintermånederne. Tilpas din kørsel i overensstemmelse med dette!

Hoteller

Luleå har et rimeligt udbud af værelser. I almindelighed behøver du ikke at bestille dit hotelværelse lang tid i forvejen. Der er også en campingplads i Karlsvik, som er åben hele året rundt. Om sommeren kan du slå dit telt op, og om vinteren må du hellere vælge de opvarmede hytter. 

Eksterne kilder

For mere information om Luleå, anbefaler vi Google og de følgende kilder: