Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Londen Stansted Airport Car rental London Stansted Airport Mietwagen London Stansted Flughafen Autohuur Londen Stansted Airport Biluthyrning London Stansted Airport Location de voitures Aéroport de Londres-Stansted Alquiler de coches Aeropuerto de Londres-Stansted Autonoleggio Aeroporto di Londra-Stansted Billeje London Stansted Lufthavn Bilutleie London Stansted Lufthavn Autovuokraamo Lontoon Stanstedin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Londres-Stansted Wypożyczalnia samochodów Londyn Lotnisko-Stansted Autovermietung London Stansted Flughafen Mietauto London Stansted Flughafen
Billeje London Stansted Lufthavn

Billeje London Stansted Lufthavn

Hjem > Billeje Storbritannien > Billeje London

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Information om London Stansted Lufthavn

Biludlejning London Stansted Lufthavn
Biludlejning London Stansted Lufthavn (STN)

London Stansted Lufthavn i en nøddeskal

London Stansted Lufthavn ligger cirka 50 kilometer mod nordøst for den britiske hovedstad. Det er den fjerde lufthavn i Storbritannien, efter London Heathrow, London Gatwick og Manchester Lufthavn. Det anvendes af lavprisflyselskaber Ryanair og EasyJet. Hvert år ekspederer lufthavnen 22 millioner passagerer. Der er planer om at udvide lufthavnen, men der er stor modstand fra folk, der bor i området. 

Der er togforbindelse hver 15 minutter fra togstationen under terminalbygningen til en station i London (rejsetid 45 minutter). Hovedstaden er også let at nå i bil og bus. Der er specielle højhastighedsbusser, der tager passagerer direkte til London. Der er to hoteller i lufthavnen. Den ene kan nås med pendulbus, den anden gennem en korridor fra terminalen.

Der er masser af restauranter, (mellemmåltid) barer, cafeer og butikker i lufthavnen, både for besøgende og rejsende. Businessfaciliteter er leveret af De Forende Business Centre. Der er kontorer og mødelokaler til 2-30 mennesker. Lufthavnen er fuldt tilpasset handicappede. Desuden er der en førstehjælpsstation, samt flere hæveautomater, vekslingskontorer og banker. Der er trådløst Internet i hele terminalen og der er et stillerum.

I luftfartsindustrien er London Stansted Lufthavn vist med forkortelserne STN (IATA lufthavnskode) og EGSS (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside London Stansted Lufthavn.