Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Gerona Airport Car rental Gerona Airport Mietwagen Girona Flughafen Autohuur Gerona Airport Biluthyrning Girona Airport Location de voitures Aéroport de Gerona-Costa Brava Alquiler de coches Aeropuerto de Gerona Autonoleggio Aeroporto di Gerona Billeje Girona Lufthavn Bilutleie Girona Lufthavn Autovuokraamo Geronan lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Gerunda Wypożyczalnia samochodów Gerona Lotnisko Autovermietung Girona Flughafen Mietauto Girona Flughafen
Billeje Girona Lufthavn

Billeje Girona Lufthavn

Hjem > Billeje Spanien > Billeje Girona

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Europcar Girona Lufthavn

"Altid den bedste pris og gode biler.. Jeg har lejet en bil gennem EasyTerra omkring 5 gange nu, og altid gik det godt. Jeg havde aldrig nogen problemer eller manglende klarhed i lufthavnene; bilen var altid klar. Det er rart, at du kan købe en fradragsberettigede dækning, så du ikke udsætter dig for ekstra omkostninger i tilfælde af skader, etc. Derfor anbefaler jeg dem!"


2015-08-04 10:01
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Girona

Ud over udlejningsselskaber i Girona Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Girona også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Togstationer


Information om Girona Lufthavn

Biludlejning Girona Lufthavn
Biludlejning Girona Lufthavn (GRO)

Girona-Costa Brava Lufthavn

Girona-Costa Brava ligger i det nordøstlige Spanien, 12 kilometre uden for byen Girona. Det er en vigtig lufthavn for turister, der tager til Costa Brava eller til Barcelona og det er også porten til Pyrenæerne nord for Girona. Det er især ankomsten af det irske lavprisselskab Ryanair i 2003, at Gerona er blevet mere vigtigt. Ryanair bruger Gerona som samlingspunkt for forbindelser over hele Europa. For at øge kapaciteten er landingsbanen blevet forlænget og taxa baner til fly er ved at blive forbedret. Det anslås, at lufthavnen vil ekspederer 4 millioner passagerer om året inden 2010.

Girona (Girona på catalansk) Lufthavn har ingen togforbindelse, men det kan nås med bus, bil eller taxa. I lufthavnen selv er der et hotel, men i de omkringliggende områder er der flere hoteller.

I lufthavnen er der en stor toldfri butik og et par små butikker. Der er tre restauranter. Der er ingen særskilte faciliteter for handicappede, og der findes heller ikke en førstehjælpsstation. Der er dog en hæveautomat og en penge vekslingsautomat i ankomstterminalen.

I luftfartsindustrien er Girona Lufthavn vist med forkortelserne GRO (IATA lufthavnskode) og LEGE (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Girona Lufthavn