Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Maó Car rental Mahon Mietwagen Maó Autohuur Maó Biluthyrning Mahon Location de voitures Mahón Alquiler de coches Mahón Autonoleggio Mahón Billeje Mahón Bilutleie Mahón Autovuokraamo Mahón Aluguer de carros Maó Wypożyczalnia samochodów Mahon Autovermietung Maó Mietauto Maó
Billeje Mahón

Billeje Mahón

Hjem > Billeje Spanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Mahón. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Mahón.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Mahón

EasyTerra Biludlejning Mahón sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Spanien, men i en anden by end Mahón, venligst besøg vores Billeje Spanien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Spanien.

Information om Mahón

Biludlejning Mahón
Biludlejning Mahón

Indledning

Mahón (på catalansk: Maó) er hovedstaden i den spanske Balearisk ø Menorca. Den gamle, befæstede del af byen ligger på en storslået og dyb naturhavn. I det attende århundrede var Menorca under den britiske regering, og det er stadig synlig ved den typiske britiske arkitektur i havnen, for eksempel det gamle toldkontor, og den såkaldte Golden Farm, hvor Admiral Nelson boede engang.

Befolkning

Næsten 30.000 mennesker bor i Mahón.

Beliggenhed

Mahón ligger på Menorcas østkyst, på en dyb fem kilometer lang bugt, som danner en naturlig havn. Naturreservatet S’Albufera des Grau ligger lige nord for Mahón.

Økonomi

Mahón er det kommercielle hjerte af Menorca. Havnen spiller en vigtig rolle i denne forbindelse. Der er færger til de andre Baleariske Øer og til det spanske fastland. Menorca er kendt for fremstillingen af smykker. Hvert år afholdes en smykke- og tilbehørsmesse, Eurobijoux, i Mahón. Øen producerer også øst, opkaldt efter hovedstaden: Queso de Mahón. Og mayonnaise blev opfundet i Mahón! Saucen blev oprindeligt kaldt Salsa mahonesa.

Lufthavne 

Menorcas lufthavn ligger sydvest for Mahón. Aeroport de Menorca er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du Me-12.

Offentlig transport

Menorca har gode offentlige bustransport. Fra den centrale busstation i Mahón kører busserne hver time til strandene på østkysten. Der er også en busforbindelse på tværs af øen, mellem Mahón og Ciutadella på vestkysten.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at udforske Menorca og de afsidesliggende strande. Du skal betale for at parkere på større byernes gader, og det er forbudt at parkere ved siden af en kontinuerlig gul linje på kantstenen.

Hoteller

Mahón tilbyder flere indkvarteringsmuligheder, men de fleste hoteller og feriecentre kan findes langs strandene, for eksempel Es Grau, Platja de Punta Prima og Son Bou. Selvom Menorca er mindre travlt end Mallorca, anbefaler vi at bestille dit hotelværelse i god tid, især hvis du ønsker at besøge øen i sommermånederne. Om vinteren holder de fleste hoteller lukket.

Eksterne kilder

For mere information om Mahón, anbefaler vi Google og de følgende kilder: