Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur La Palma Car rental La Palma Mietwagen La Palma Autohuur La Palma Biluthyrning La Palma Location de voitures La Palma Alquiler de coches La Palma Autonoleggio La Palma Billeje La Palma Bilutleie La Palma Autovuokraamo La Palma Aluguer de carros La Palma Wypożyczalnia samochodów La Palma Autovermietung La Palma Mietauto La Palma
Billeje La Palma

Billeje La Palma

Hjem > Spanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i La Palma. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i La Palma.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 3
Thrifty La Palma Lufthavn

"Glad for at have opdaget EasyTerra.. "For første gang i dette år har jeg booket en bil gennem EasyTerra. De tilbyder et passende udbud af biler og mulighederne, navnlig med hensyn til forsikring, er gode. Næste gang vil jeg igen booke gennem EasyTerra. Jeg har fortalt mine kolleger til at gøre det samme. ""


2015-08-25 12:33
Budget La Palma Lufthavn

"Fremragende service og sagsbehandling. "God bil, intet besvær. Tanken var angiveligt fuld i starten, men det passede ikke! Ellers OK ""


2015-03-17 12:36
Budget La Palma Lufthavn

"God erfaring. Jeg modtog, hvad jeg bad om."


2015-01-06 19:32
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Alle byer i La Palma

EasyTerra Biludlejning La Palma sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende byer:

Information om La Palma

Biludlejning La Palma
Biludlejning La Palma

Introduktion

La Palma er en af de Kanariske Øer. Takket være den lokale nedbørsmængde er La Palma grønnere end de andre øer, hvilket er grunden til den også bliver kaldt 'La Isla Verde' (den grønne ø) eller 'La Isla Bonita' (den smukke ø). La Palma har et meget varieret flora. Vandet fra bjergene er transporteret til landsbyer og gårde gennem strømforhold, der er blevet hugget ud fra klipperne.

Ligesom de øvrige Kanariske Øer, La Palma er af vulkansk oprindelse. De høje toppe er beliggende i det nordlige og østlige del af øen, herunder El Roque de los Muchachos (2.426 m), Pico de la Cruz (2,351 m.), Piedra Llana (2.321 m) og Pico de la Nieve (2.239 m). Mod nord for denne vulkanske kæde er der en dyb kløft, Caldera de Taburiente, som blev forårsaget først og fremmest ved erosion. På kanten af denne kløft er der en international post for at se på stjernerne.

La Palma tiltrækker langt færre turister end Tenerife eller Gran Canaria. Dette har at gøre især med det faktum, at der er et par strande på øen og natteliv er nærmest ikke eksisterende. De turister, der besøger øen er tiltrukket af øens pragtfuld og til tider barsk natur.

Befolkning

Øen har omkring 85.000 indbyggere, omkring halvdelen af dem bor i de to største byer: Omkring 18.000 af dem i hovedstaden Santa Cruz de la Palma på østkysten og omkring 20.000 i Los Llanos de Ariadne, som er placeret på vestkysten.

Beliggenhed

La Palma er den nordligste ø af de Kanariske Øer og har form af en dolk. Øen er 50 kilometer lang og mindst 25 kilometer bred (nord). Hovedstaden Santa Cruz er beliggende på en bugt på østkysten, og det er bygget på skråningerne af et vulkansk krater.

Økonomi

I lang tid var landbruget grundlaget for økonomien. Til denne dag er bananer, sukkerrør, druer og tobak dyrket på øen. Hertil kommer, at skovbrug og fiskeri giver job til et stort antal mennesker. Siden fremkomsten af turisme i 1970'erne har det været den vigtigste indtægtskilde.

Lufthavne

La Palma Lufthavn ligger otte kilometer mod syd i Santa Cruz. Det er let at nå i bil gennem LP-138, den bredeste vej på La Palma. Der er forskellige charter forbindelser til de nordlige europæiske lande. Der er regelmæssige flyvninger til nabostaten Kanariske Øer til den portugisiske ø Madeira og til byer som Madrid, Barcelona, Paris og Milano. Parkering på La Palma Lufthavn er gratis. Der er også en regelmæssig busforbindelse mellem lufthavnen og nogle turistcentre.

Offentlig transport

Offentlig transport på La Palma består af busser, der forbinder alle de vigtige steder på øen. De ankommer normalt hver en halv time og til tiden. Satserne er en smule højere end de er på det spanske fastland, men stadig billigere end i de nordeuropæiske lande. Chaufførerne har lidt eller intet kendskab til fremmedsprog. Et tip: Hils chaufføren på spansk og han vil være meget hjælpsomt, for eksempel lade dig stå af bussen på det rigtige sted.
Fra havnen i Santa Cruz er der færgeforbindelser til de andre Kanariske Øer. 

Trafik og parkering

Mellem hovedstaden og lufthavnen er der en vej med to kørebaner. Det er den eneste 'store' vej på øen. La Palma er en bjergrigt ø og de andre veje er derfor smalle, kurvede og bakket. Det giver spektakulære udsigter, men stop ikke bilen for at nyde udsigten!

De vigtigste veje er hærdet, men de andre veje er de ikke. På alle vejene skal du passe på med de faldende klippestykker - især under og efter regn. Desuden kan der være mennesker, geder og hunde på (mindre) veje. Tilpas din hastighed i overensstemmelse hermed. Det er ikke en god ide alligevel at køre hurtigt når uventede ting kan forekomme.

Med hensyn til at booke et hotel, det er godt at vide, at den vestlige del af øen har et mere behageligt klima end den østlige del. Men i øst er der også en stor turist-kompleks - Los Cancajos - mellem hovedstaden og lufthavnen. I de større byer i Santa Cruz og Los Llanos er der også nogle hoteller. Mange mennesker foretrækker at leje en hytte ('casitas'). Nogle af disse casitas er beliggende på spektakulære steder, men de kan ofte ikke nås med offentlige transportmidler. Det betyder, at en udlejningsbil er den bedste form for transport.

Eksterne kilder

For mere information om La Palma, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: