Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Granadilla de Abona Car rental Granadilla de Abona Mietwagen Granadilla de Abona Autohuur Granadilla de Abona Biluthyrning Granadilla de Abona Location de voitures Granadilla de Abona Alquiler de coches Granadilla de Abona Autonoleggio Granadilla de Abona Billeje Granadilla de Abona Bilutleie Granadilla de Abona Autovuokraamo Granadilla de Abona Aluguer de carros Granadilla de Abona Wypożyczalnia samochodów Granadilla de Abona Autovermietung Granadilla de Abona Mietauto Granadilla de Abona
Billeje Granadilla de Abona

Billeje Granadilla de Abona

Hjem > Billeje Spanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Granadilla de Abona. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Granadilla de Abona.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.5 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 4
Avis Tenerife Lufthavn Reina Sofia

"Altid en konkurrencedygtig pris og et bredt udvalg af biler. "Jeg bruger altid EasyTerra for at booke en bil, idet de altid tilbyder den mest konkurrencedygtige pris. Også sammenlignet med andre rabattilbud gennem min arbejdsgiver. Klar og velorganiseret hjemmeside og nemt at booke. ""


2015-05-26 21:28
Budget Tenerife Lufthavn Reina Sofia

"Fremragende valg. Behagelig bil, med al den komfort du har brug for. Alligevel lidt langsomt, især når den kører op ad bakkerne, når den er fuldt pakket med kufferter. En fremragende bil."


2015-03-13 10:00
Avis Tenerife Lufthavn Reina Sofia

"Simpelthen fremragende!. "Klar bookingside, herunder nyttige valgmuligheder, som kan vælges eller fravælges. På Tenerife var det derfor let at finde en bil med en fuld = fuld brændstof police. Det var billigere end at booke direkte med udlejningsselskabet. ""


2015-03-10 20:46
Hertz Tenerife Lufthavn Reina Sofia

"Fremragende mellemmand for billeje. EasyTerra er en fremragende mellemmand, der altid giver de bedste tilbud og klar information. Servicen kunne endda forbedres yderligere, hvis de også sparer kunden for alle det bureaukrati hos den lokale udlejer."


2015-01-05 20:23
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Granadilla de Abona

EasyTerra Biludlejning Granadilla de Abona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Spanien, men i en anden by end Granadilla de Abona, venligst besøg vores Billeje Spanien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Spanien.

Information om Granadilla de Abona

Biludlejning Granadilla de Abona
Biludlejning Granadilla de Abona

Indledning 

Granadilla de Abona er en by på den kanariske ø Tenerife. Det er først og fremmest kendt for den største lufthavn på Tenerife. Det ligger i nærheden af populære strande som El Médano og La Tejita.

Befolkning

Byen har over 17.000 indbyggere.

Beliggenhed

Granadilla de Abona ligger i den sydlige del af Tenerife, mellem øens næsthøjeste bjerg, Guajara, og Atlanterhavet. Byen ligger i et tørt, ørkenagtigt sted.

Økonomi

Turisme er den vigtigste indtægtskilde, ikke mindst ved tilstedeværelsen af Reina Sofia Lufthavn, den største lufthavn på Tenerife. Derudover er der nogle landbrug: for eksempel dyrkes der korn, grøntsager, frugt (især appelsiner) og kartofler. 

Lufthavne 

Reina Sofia Lufthavn er den største og travleste lufthavn på Tenerife, hvor mange charterfly ankommer og afgår. Det ligger syv kilometer syd for Granadilla de Abona, og er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen følger du TF-64. I San Isidro tager du derefter motorvej TF-1 (Autopista del Sur). Lufthavnen ligger lige ud for denne motorvej, og udgangen er tydeligt skiltet.  

Offentlig transport

De moderne airconditionerede busser fra Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) forbinder de vigtigste steder på Tenerife. Turen kan tage et stykke tid, fordi der er mange stop. Der er en express-busforbindelse mellem den populære strand Playa de las Americas, i den sydlige del (vest for Granadilla de Abona), og hovedstaden Santa Cruz i nord.

Trafik og parkering

Hovedvejen på Tenerife består af to hovedveje: Autopista del sur og Autopista del norte. Sammen danner de næsten et lukket ringvej, kun i det bjergrige vest bliver vejen mindre. 

Parkering kan være et problem på Tenerife. Dobbelt parkering er meget almindelig i de store turistcentre. Hvis du af denne grund kan ikke køre væk, skal du ikke blive ked af det: dyt med dit bilhorn og den anden chauffør vil komme for at flytte sin bil. For langtidsparkering anbefales det at parkere din udlejningsbil i et af de mange parkeringshuse. Det er ikke kun sikrere, men din bil parkeres heller ikke under den kraftige sol. 

Hoteller

Der er et begrænset udbud af værelser i Granadilla de Abona. De fleste hoteller og ferieresorts på Tenerife kan findes langs de populære strande. Tenerife tiltrækker turister hele året rundt. Derfor anbefales, at bestille dit hotelværelse i god tid.  

Eksterne kilder

For mere information om Granadilla de Abona, anbefaler vi Google og de følgende kilder: