Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Gerona Car rental Gerona Mietwagen Girona Autohuur Gerona Biluthyrning Girona Location de voitures Gérone Alquiler de coches Gerona Autonoleggio Girona Billeje Girona Bilutleie Girona Autovuokraamo Girona Aluguer de carros Gerunda Wypożyczalnia samochodów Girona Autovermietung Girona Mietauto Girona
Billeje Girona

Billeje Girona

Hjem > Billeje Spanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Girona. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Girona.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Europcar Girona Lufthavn

"Altid den bedste pris og gode biler.. Jeg har lejet en bil gennem EasyTerra omkring 5 gange nu, og altid gik det godt. Jeg havde aldrig nogen problemer eller manglende klarhed i lufthavnene; bilen var altid klar. Det er rart, at du kan købe en fradragsberettigede dækning, så du ikke udsætter dig for ekstra omkostninger i tilfælde af skader, etc. Derfor anbefaler jeg dem!"


2015-08-04 10:01
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Girona

EasyTerra Biludlejning Girona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Togstationer


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Spanien, men i en anden by end Girona, venligst besøg vores Billeje Spanien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Spanien.

Information om Girona

Biludlejning Girona
Biludlejning Girona

Introduktion

Gerona, også kendt som Girona blandt den catalanske befolkning, er et imponerende middelalderlige by. Byens rigdom i middelalderen har efterladt mange imponerende romerske og gotiske bygninger. Kombinationen af disse bygninger og byens beliggenhed gør helt sikkert den til et besøg værd.

Befolkning

Girona har omkring 77.000 indbyggere, hvilket er langtfra nok til at gøre den til en af Spaniens 30 største byer. Men Girona er en af de større byer i den nordlige del af den selvstyrende region Catalonien.

Beliggenhed

Gerona ligger omkring 36 kilometer fra Middelhavet. Floden Onyar strømmer lige igennem elegant Girona. Mod nordvest for byen er udkanten af Pyrenæerne, som er beliggende omkring 75 kilometer fra Gerona.

Økonomi

Girona ligger på et landbrugsområde. Sin økonomi afhænger i vidt omfang af handel med de produkter, som dyrkes i nærheden. Nogle af de produkter, der forhandles i Girona, blandt andre steder på sit store marked, er svin og kyllinger.

Turisme spiller også en væsentlig rolle i Geronas økonomi. I løbet af sommeren er der mange studerende og andre turister kommer til byen. Mange mennesker besøger byen for at nyde sit natteliv og gamle bygninger.

Lufthavne

Geronas lufthavn, Girona Lufthavn, ligger 11 kilometer mod syd af byen. Det er benyttet af lavprisselskaber som Ryanair, for turister der er på vej til Barcelona. Som et resultat er byen en billig destination at nå ud til.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en udlejningsbil kan du bruge Geronas offentlige transportmidler. Girona har en togstation, hvorfra du kan rejse til blandt andre steder Barcelona og Frankrig. Barcelona busservice giver transport fra Girona Lufthavn til byen. Den samme buslinje forbinder Girona til Barcelona.

Trafik og parkering

Bilkørsel i Girona er usandsynligt at udgøre nogle problemer. Ligesom i mange byer kan du være lidt vanskeligt at finde et sted at parkere din bil i byens centrum, hvis du ikke booker et hotel, der omfatter parkering. I lyset af byens størrelse er det simpelt at parkere din bil i nærheden og fortsætte til fods.

Hoteller

Der findes hoteller i alle prisklasser i Girona. I højsæsonen (forår og sommer) vi helt sikkert anbefaler at booke på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Girona, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: