Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Zürich Car rental Zürich Mietwagen Zürich Autohuur Zürich Biluthyrning Zürich Location de voitures Zurich Alquiler de coches Zúrich Autonoleggio Zurigo Billeje Zürich Bilutleie Zürich Autovuokraamo Zürich Aluguer de carros Zurique Wypożyczalnia samochodów Zurych Autovermietung Zürich Mietauto Zürich
Billeje Zürich

Billeje Zürich

Hjem > Billeje Schweiz

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Zürich. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Zürich.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.3 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 3
Alamo Rent a Car Zürich Lufthavn

"Det er nemt med EasyTerra :-). Hurtig levering; bil var fremragende som altid. Behagelig service."


2015-01-11 10:31
Alamo Rent a Car Zürich Lufthavn

"Top service, alt var godt organiseret. Top service, alt er godt organiseret."


2014-12-09 16:03
Alamo Rent a Car Zürich Lufthavn

"Serviceorienteret. Vi fik en god service i Zürich, Schweiz"


2014-12-09 10:44
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Zürich

EasyTerra Biludlejning Zürich sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Schweiz, men i en anden by end Zürich, venligst besøg vores Billeje Schweiz webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Schweiz.

Information om Zürich

Biludlejning Zürich
Biludlejning Zürich

Indledning

Zürich er den største by i Schweiz, og nogle mennesker tror, at den er hovedstaden, det er ikke tilfældet, når Bern er hovedstaden. Zürich er imidlertid den kommercielle og kulturelle hovedstad i Schweiz. Kunderne kan forkæle sig selv, men de har brug for at tage en stor pengepung med sig.

Befolkning

Byen har 350.000 indbyggere. Zürich er centrum af byzonen på kysten omkring Zürich-Søen, hvori i alt bor der omkring 1 million mennesker. 

Beliggenhed

Zürich ligger i den nordlige del af Schweiz til den lange og smalle Zürich-Søen, hvor vandet mødes med Floden Limmat. Lindenhof, der er beliggende på en bakke på vestbredden af Floden Limmat, danner det historiske hjerte af byen.

Økonomi

Zürich er det finansielle hjerte af Schweiz, der efterfølgende har en fremtrædende position i finansverden. Hovedkontorer for store banker og forsikringsselskaber er beliggende i byen, herunder UBS, Credit Suisse og Swiss Re. Den schweiziske børs har sit sæde i Zürich.

Tiltrukket af de schweiziske lave skattesatser, mange internationale selskaber er beliggende i Zürich, herunder Google, Microsoft, ABB Ltd., General Motors og IBM.

Ud over servicesektoren, er der også nogle industri (hovedsagelig maskinbygning) i Zürich.

Lufthavne

Det fulde navn på lufthavnen er Flughafen Zürich-Kloten og er den største lufthavn i Schweiz. Lufthavnen ligger 12 kilometer til den nordøstlige del af byen, langs A20 motorvejen.

Offentlig transport

Offentlig transport er det perfekte transportmiddel i Zürich, der er en stram netværk af sporvogne og (trolleybus) buslinjer, der kører på en hyppig basis. 

Endvidere er der forstads undergrundsbaner, den såkaldte S-Bahn, en perfekt måde til at tage til mere fjerntliggende steder, som den populære middelalderlige by Stein am Rhein. Der er også en færgeservice på Zürich-Søen og Floden Limmat. Om sommeren er der hyppige linjer, mens der om vinteren de fleste færger er ikke i rute.

Trafik og parkering

Ligesom andre store byer, kan det være vanskeligt at finde en parkeringsplads ved Zürichs gader. På mange gader, er du kun tilladt at parkere for en kort periode med en parkeringsskive bag forruden. Parkering skal betales på de fleste af centrums gader. Heldigvis er der mange parkeringsgarager i byen og et elektronisk indikationssystem guider dig til ledige parkeringsgarager.

Hertil kommer, at byen er et knudepunkt for hovedveje, A1 forbinder Zürich med Genève og Bern, A3 løber til Basel og A4 løber til Schaffhausen.

Hoteller

Fordi den er det finansielle centrum af Schweiz, har Zürich ikke mangel på hoteller, ikke mindst på de mere eksklusive kategorier. Priserne er ganske høje. For budget rejsende er der flere campingpladser på den sydlige side af byen. 

Eksterne kilder

For mere information om Zürich, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: