Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Bern Car rental Bern Mietwagen Bern Autohuur Bern Biluthyrning Bern Location de voitures Berne Alquiler de coches Berna Autonoleggio Berna Billeje Bern Bilutleie Bern Autovuokraamo Bern Aluguer de carros Bern Wypożyczalnia samochodów Bern Autovermietung Bern Mietauto Bern
Billeje Bern

Billeje Bern

Hjem > Billeje Schweiz

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Bern. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Bern.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Bern

EasyTerra Biludlejning Bern sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Schweiz, men i en anden by end Bern, venligst besøg vores Billeje Schweiz webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Schweiz.

Information om Bern

Biludlejning Bern
Biludlejning Bern

Indledning 

Den schweiziske hovedstad Bern er langt fra den største by i landet. Det har et smukt historisk centrum, som blev optaget på UNESCO´s Verdensarvsliste i 1983. Den middelalderlige scene er domineret af lange hvælvede gallerier og farverigt dekorerede springvand. 

Befolkning 

Bern har over 130.000 indbyggere, men hele hovedstadens byområde, herunder forstæder, har over en halv million indbyggere.

Beliggenhed 

Bern er beliggende på det såkaldte schweiziske plateau i den nordlige del af Schweiz. Den gamle by blev bygget på en halvø, omringet af Aare-floden. Bjergene nærliggende byen er ikke særligt høje: Gurten (958 meter) og Bantiger (947 meter).

Økonomi

Byen er sæde for den schweiziske regering og så er beskæftigelsen primært genereret af den offentlige sektor og virksomheder i servicebranchen. Turisme udgør også en væsentlig faktor i den lokale økonomi. Folk besøger ikke kun den historiske by, men også de maleriske landsbyer i Bernese Oberland. 

Lufthavne 

Lufthavnen, Flughafen Bern-Belp, ligger lige sydøst for byen langs den vestlige bred af Aare. Fra Berns centrum kan man køre til lufthavnen med udlejningsbil via Sandrainstrasse og derefter Seftigenstrasse. Man kan også køre dertil via motorvej A6, som løber langs den østlige bred af Aare. Tilkørslen til Bern-Belp Lufthavn er tydeligt skiltet på begge veje.

Offentlig transport

Bern har en fremragende offentlig transport, som byens busselskab Bernmobil står for. Der er adskillige buslinjer og også tre sporvogn og fem trolleybuslinjer. S-Bahn har forbindelser til forstæderne og de omkringliggende steder som Biel, Thun, Fribourg og Solothurn.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde rundt i Bern med udlejningsbil, men parkering i byens centrum er frygteligt dyrt, både på gaden og i parkeringshuse. Et billigere alternativt er P + R parkeringshuset Neufeld på nordsiden af byen, langs motorvejen A1. Herfra kan du tage til byens centrum med offentlig transport.

Hoteller

Bern har et godt udvalg af hoteller, men hotelværelser i den schweiziske hovedstad er ikke billige, bortset fra vandrehjemmet Glocke. Mellemklasse- og luksushoteller findes langs Zeughausgasse.

Eksterne kilder 

For mere information om Bern, anbefaler vi Google og de følgende kilder: