Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Basel Car rental Basel Mietwagen Basel Autohuur Basel Biluthyrning Basel Location de voitures Bâle Alquiler de coches Basilea Autonoleggio Basilea Billeje Basel Bilutleie Basel Autovuokraamo Basel Aluguer de carros Basiléia Wypożyczalnia samochodów Bazylea Autovermietung Basel Mietauto Basel
Billeje Basel

Billeje Basel

Hjem > Billeje Schweiz

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Basel. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Basel.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Avis Basel Lufthavn

"God kvalitet/prisforhold. God organisation, men hold godt øje med de virksomheder de arbejder med. Deres betingelser kan være forskellige, især når det kommer til brændstof."


2015-03-11 09:29
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Basel

EasyTerra Biludlejning Basel sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Schweiz, men i en anden by end Basel, venligst besøg vores Billeje Schweiz webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Schweiz.

Information om Basel

Biludlejning Basel
Biludlejning Basel

Indledning

Basel ligger i den nordlige del af Schweiz og er en meget hyggelig by for at tilbringe et par dage. Det har et ganske særligt historiske centrum fuld af stemning, herunder den romanske Katedral og Rådhuset med renæssancestilen. Der er også meget interessante museer og byens karneval er meget speciel og livsglad.

Befolkning

Byen selv har næsten 170.000 indbyggere, hele Basel byområdet er dog langt større med 730.000 indbyggere.

Beliggenhed

Basel er placeret på Rhinen på det sted, hvor Schweiz, Tyskland og Frankrig mødes. Det er porten til Jurabjergene i den sydlige del af byen. Mod nord af Basel ligger den tyske sort skov og den franske Alsace til nordvest.  

Økonomi

Den schweiziske kemisk og farmaceutiske industri er hovedsagelig koncentreret i og omkring Basel. Store selskaber som Novartis og Hoffmann-La Roche har deres hovedkvarterer i denne by.

Desuden har den finansielle sektor spillet en vigtig rolle, ligesom resten af Schweiz. Banken for International Settlements ligger i Basel.

Dokhavnen er også vigtigt, store skibe kan navigere fra Rotterdam til Basel, men længere oppe på Rhinen, indlandssejlads kan kun udføres af mindre skibe. 

Byen er vært for flere store årlige udstillinger såsom BaselWorld og ArtBasel.

Lufthavne

Lufthavnen i Basel er unik, den er beliggende på fransk område og er den eneste lufthavn på jorden, der i fællesskab er drevet af to lande. Den internationale EuroLufthavn Basel-Mulhouse-Freiburg ligger cirka 8 kilometer til nordvest for Basel, langs A35 motorvejen.

Offentlig transport

Der er sporvogne og busser i Basel. Det offentlige transportnetværk er meget effektiv, sporvogne og busser kører til tiden, er usædvanlige rene og billetterne er billige. Billetter kan kun købes på billetautomaterne på alle (sporvogne/bus) stoppesteder.

Endvidere er der busforbindelser til byer i Frankrig og Tyskland, herunder til Mulhouse og Freiburg.

Basel har også et højhastighedstog (TGV), der forbinder med Paris gennem Strasbourg.

Trafik og parkering

Der er en ringvej omkring byen, men at køre rundt i det historiske centrum kan være forvirrende for besøgende. Desuden er det vanskeligt at finde en af de dyreste parkeringspladser på gaderne i den gamle del af byen. Det er bedst at parkere din bil i en af de 13 parkeringsgarager (samlet kapacitet: 6.000 parkeringspladser) omkring centrum. Der er et dynamisk guide system, der vil føre dig til en parkeringsgarage med ledige pladser. Parkeringsgaragerne er betydeligt billigere end parkering på gaden.

Hoteller

Basel har et stort udvalg af hoteller til at tilbyde i hvert prisklasse. Selv i sammenligning med andre vesteuropæiske lande er priserne ret høje. Du er nødt til at tage hensyn til, at i løbet af udstillinger og det årlige karneval er alle hoteller optaget. Det er tilrådeligt at booke dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Basel, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: