Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Bodø Car rental Bodø Mietwagen Bodø Autohuur Bodø Biluthyrning Bodø Location de voitures Bodø Alquiler de coches Bodø Autonoleggio Bodø Billeje Bodø Bilutleie Bodø Autovuokraamo Bodø Aluguer de carros Bodø Wypożyczalnia samochodów Bodø Autovermietung Bodø Mietauto Bodø
Billeje Bodø

Billeje Bodø

Hjem > Billeje Norge

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Bodø. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Bodø.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Bodø

EasyTerra Biludlejning Bodø sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Norge, men i en anden by end Bodø, venligst besøg vores Billeje Norge webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Norge.

Information om Bodø

Biludlejning Bodø
Biludlejning Bodø

Indledning 

Bodø er hovedstaden i det norske Nordland amt. En af de største attraktioner i byen er det norske Flymuseum. Bodø ligger også i et storslået miljø af fjorde og bjerge. 

Befolkning 

Byen har over 46.000 indbyggere.  

Beliggenhed 

Bodø ligger i den nordlige del af Norge, lige over polarcirklen. Byen ligger på Saltfjord, som har en smal forbindelse med Skjerstadfjord, tredive kilometer øst for Bodø. Disse Saltstraumen udgør den stærkeste tidevandsstrøm i verden. Hver sjette time passerer op til 400 m³ havvand gennem en tre kilometers lang og 150 meter brede stræde. 

Økonomi

Bodø er et vigtigt trafikknudepunkt, hvor hav, jernbane og flyruter mødes. Det er også en vigtig base for den norske hær og sundhedspleje, videregående uddannelser og tjenesteydelser tilbyder også mange jobs. 

Lufthavne

Lufthavnen i Bodø ligger kun to kilometer syd for byens centrum, lige ned ad Saltfjorden. Der er kun flyvninger til og fra indenrigsdestinationer. Vejnummer 80 (vejen langs Saltfjorden) ender i lufthavnen, og derfor er lufthavnen let tilgængelig med udlejningsbil.

Offentlig transport

Bodø er en lille by, der nemt kan udforskes til fods. Stadig er der en bybusservice. Husk på, at sent om aftenen og i weekenden er køreplanen begrænset. Der er også gode bus- og færgeforbindelser med steder i nærheden, såsom Kjerringøy, Saltstraumen og Værran (øerne ud for kysten).

Trafik og parkering

I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden i løbet af dagen på hverdage. På mange gader gælder en maksimal parkeringstid. Du kan bedst parkere din udlejningsbil på et af parkeringshusene. 

Hoteller

Der er ingen mangel på værelser i Bodø. Lige fra enkle pensionater til luksushoteller. Vi anbefaler, at du bestiller dit hotelværelse i god tid, hvis du ønsker at opholde dig i Bodø i højsæsonen (om sommeren).

Eksterne kilder

For mere information om Bodø, anbefaler vi Google og de følgende kilder: