Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Cancun International Airport Car rental Cancun International Airport Mietwagen Cancun International Flughafen Autohuur Cancun International Airport Biluthyrning Cancún Airport Location de voitures Aéroport de Cancun Alquiler de coches Aeropuerto de Cancún Autonoleggio Aeroporto di Cancun Billeje Cancún Lufthavn Bilutleie Cancún Lufthavn Autovuokraamo Cancunin kansainvälinen lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Cancún Wypożyczalnia samochodów Cancun Lotnisko Autovermietung Cancun International Flughafen Mietauto Cancun International Flughafen
Billeje Cancún Lufthavn

Billeje Cancún Lufthavn

Hjem > Billeje Mexico > Billeje Cancún

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 2
Thrifty Cancún Lufthavn

"Kan varmt anbefales. "Klar hjemmeside, der straks viser prisen. Muligheden for at købe en selvrisikodækning. Aftaler er opfyldt. ""


2015-01-05 14:30
SIXT Rent a Car Cancún Lufthavn

"Fremragende websted. "Hjemmesiden er overskuelig og klar. Priserne er gode. Den eneste ulempe var, at udlejningsfirmaet Sixt i Cancun i Mexico ligger uden for lufthavnen og lukkede tidligere, end det blev oplyst. Der var heller ikke en shuttle service til udlejningsfirmaet. ""


2014-12-08 17:32
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Cancún

Ud over udlejningsselskaber i Cancún Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Cancún også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Cancún Lufthavn

Biludlejning Cancún Lufthavn
Biludlejning Cancún Lufthavn (CUN)

Cancun Lufthavn i en nøddeskal 

Cancun Lufthavn er en af Mexicos største lufthavne. Det danner indgangen til strandene på det Caribiske Hav, der årligt tiltrækker millioner af turister. 

Lufthavnen ligger 22 kilometer sydvest for Cancuns bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men pendulbusser kører mellem lufthavnen og de mest populære hoteller og feriecentre. På grund af motorvejen (carretera) mellem lufthavnen og byen, kan lufthavnen nås hurtigt og nemt med bil. 

Lufthavnen har et rimeligt antal spise- og drikkefaciliteter og butikker, herunder en toldfri butik og mange souvenirbutikker. Der er to VIP-lounges, hvor du kan udleje små mødelokaler for business møder. Omfattende business service udbydes af hoteller i nærheden af lufthavnen. Lufthavnen har offentlige computere med internetadgang og trådløst internet (Wi-Fi). Andre faciliteter i Cancun Lufthavn omfatter pengeautomater, vekselkontorer, banker og en skønheds- og massageklinik. 

I luftfartsindustrien er Cancun Lufthavn betegnet med forkortelserne CUN (IATA lufthavnskode) og MMUN (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Cancun Lufthavn.