Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Zagreb Pleso Airport Car rental Zagreb Pleso Airport Mietwagen Zagreb Pleso Flughafen Autohuur Zagreb Pleso Airport Biluthyrning Zagreb Airport Location de voitures Aéroport de Zagreb-Pleso Alquiler de coches Aeropuerto de Zagreb Autonoleggio Aeroporto di Zagabria-Pleso Billeje Zagreb Lufthavn Bilutleie Zagreb Lufthavn Autovuokraamo Zagrebin Pleson lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Zagreb-Pleso Wypożyczalnia samochodów Zagrzeb Lotnisko Autovermietung Zagreb Pleso Flughafen Mietauto Zagreb Pleso Flughafen
Billeje Zagreb Lufthavn

Billeje Zagreb Lufthavn

Hjem > Billeje Kroatien > Billeje Zagreb

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 2
Fleet Rent a car Zagreb Lufthavn

"Billig, nem og god!. Godt kvalitet/pris forhold. Jeg havde ingen problemer."


2015-08-25 11:43
ORYX Rent A Car

"Fremragende. God oplevelse."


2015-01-05 16:49
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Zagreb

Ud over udlejningsselskaber i Zagreb Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Zagreb også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Zagreb Lufthavn

Biludlejning Zagreb Lufthavn
Biludlejning Zagreb Lufthavn (ZAG)

Zagreb Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Zagreb (Zracna luka), ligger 14 kilometer fra Kroatiens hovedstad. Lufthavnen er også kaldt Pleso Lufthavn, og den er både en militær og civil lufthavn. I 2006 ekspederede 1.6 millioner passagerer. For at være i stand til at håndtere den forventede vækst i de kommende år, mange udvidelser har været planlagt, for eksempel en ny terminal og et luksus hotel. Den gamle terminal vil derefter kun håndtere lavprisflyselskaber. En ny landingsbane er også planlagt.

Lufthavnens infrastruktur vil blive forbedret med en ny vej og en togforbindelse til Zagreb. I øjeblikket er det ikke klart, hvornår det vil blive åbnet. Umiddelbart over for den Internationale ankomsthal, er der en busstation. Hver en halv time, mellem 7.00 og 20.00, der er en bus til Zagrebs centrale busstation. Uden for disse tider er der busser, der forbinder med ankommende og afgående flyvninger.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, og der er et begrænset antal butikker og steder til at spise og drikke. For forretningsrejsende tilbyder lufthavnen følgende faciliteter: en Business Lounge (fax, telefon og Internet), og tre mødelokaler, som kan kombineres i et. Der en bank og et posthus. Førstehjælps-station kan kaldes gennem den centrale informationsskranke. Lufthavnen er rimelig tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustri er Zagreb Lufthavn vist med forkortelserne ZAG (IATA lufthavns kode) og LDZA (IACO lufthavns kode).

Link til den officielle hjemmeside Zagreb Lufthavn