Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Zadar Car rental Zadar Mietwagen Zadar Autohuur Zadar Biluthyrning Zadar Location de voitures Zadar Alquiler de coches Zadar Autonoleggio Zara Billeje Zadar Bilutleie Zadar Autovuokraamo Zadar Aluguer de carros Zadar Wypożyczalnia samochodów Zadar Autovermietung Zadar Mietauto Zadar
Billeje Zadar

Billeje Zadar

Hjem > Billeje Kroatien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Zadar. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Zadar.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
ORYX Rent A Car Zadar Lufthavn

"Særdeles god oplevelse.. Næste gang vil jeg helt sikkert kontrollere, om EasyTerra er tilgængelig på min feriedestination."


2015-07-31 09:25
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Zadar

EasyTerra Biludlejning Zadar sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Kroatien, men i en anden by end Zadar, venligst besøg vores Billeje Kroatien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Kroatien.

Information om Zadar

Biludlejning Zadar
Biludlejning Zadar

Indledning

Ofte har den historiske by Zadar været kastebolden for andre lande og riger. Udover at være en kroatisk by, har byen været (for kortere eller længere perioder) byzantinsk, ungarsk, venetiansk, fransk, østrigsk, italiensk eller jugoslavisk, inden det blev kroatisk igen i 1991. Den gamle bydel, der ligger på en halvø i nærheden af havnen, er fuld af historiske bygninger, herunder rester af romerne, katedralen Sveta Stosija og den runde St. Donatus Kirke i romansk stil fra det 9.århundrede. Det er en hyggelig by med mange cafeer, farverige markeder og en travl havn. Øerne i øgruppen ud for kysten er et paradis for vandsportsentusiaster, og du kan sejle og dykke (der er nogle skibsvrag).

Befolkning

Byen har en befolkning på 85.000 indbyggere.

Beliggenhed

Zadar er centralt beliggende i Kroatien, i den nordvestlige del af Dalmatien. Byen er beskyttet mod Adriaterhavet af aflange øer fra den Kroatiske Øgruppe. Omkring fem kilometer ud for Zadars kyst, ligger øen Ugljan.

Økonomi

Turisme er en vigtig indtægtskilde for Zadar. Hertil kommer, at handelen gennem havnen er vigtige. Desuden er fiskeri og fiskeforarbejdning vigtige sektorer for den lokale økonomi. Desuden er der maskinindustri og noget kemiskindustri.

Lufthavne

Zadar lufthavn ligger i Zemunik Donji, ni kilometer sydøst for Zadar. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen tager Jadranska cesta, og derefter kan du vælge mellem motorvejen og vejen 502 for at komme til lufthavnen. Ruten er tydeligt markeret med skilte.

Offentlig transport

Zadar har gode offentlige bustransport, der drives af Liburnija selskab. Det er lidt billigere at købe en billet fra en kiosk i stedet for i bussen. Desuden er en billet, du køber i bussen, kun gyldig for en tur, en billet købt på forhånd giver dig mulighed for at køre to ture.

Trafik og parkering

Den største del af det gamle centrum - inden for bymurene - er en fodgænger zone. Vejen rundt om byens mur er ensrettet. Der er flere parkeringshuse, men at finde en parkeringsplads på gaderne nær den gamle by er næsten umulig. Der er en større parkeringsplads på den modsatte side af havnen (Obala kneza Branimira), i nærheden af fodgængerbroen.

En udlejningsbil er perfekt for ture rundt i området. For eksempel til den smukke Nationalpark Plitvice: Et område med seksten søer med vandfald, der ligger i et tæt skovområde.

Hoteller

De fleste af hotellerne er koncentreret i to områder: Puntamika og Borik, begge ligger omkring fem kilometer nordvest for det historiske centrum. Desuden er der mange campingpladser i området. Zadar er en populær destination om sommeren, og derfor anbefales det at bestille din overnatning i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Zadar, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: