Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Reggio Calabria Car rental Reggio Calabria Mietwagen Reggio Calabria Autohuur Reggio Calabria Biluthyrning Reggio Calabria Location de voitures Reggio Calabre Alquiler de coches Reggio Calabria Autonoleggio Reggio Calabria Billeje Reggio di Calabria Bilutleie Reggio di Calabria Autovuokraamo Reggio Calabria Aluguer de carros Reggio di Calabria Wypożyczalnia samochodów Reggio Calabria Autovermietung Reggio Calabria Mietauto Reggio Calabria
Billeje Reggio di Calabria

Billeje Reggio di Calabria

Hjem > Billeje Italien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Reggio di Calabria. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Reggio di Calabria.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Reggio di Calabria

EasyTerra Biludlejning Reggio di Calabria sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Italien, men i en anden by end Reggio di Calabria, venligst besøg vores Billeje Italien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Italien.

Information om Reggio di Calabria

Biludlejning Reggio di Calabria
Biludlejning Reggio di Calabria

Indledning

Reggio Calabria er officielt kaldt Reggio di Calabria, men præfikset er ofte udeladt. Det er en gammel by, der blev grundlagt af grækerne i det 8. århundrede f.Kr.. I halvfjerdserne og firserne fra det forrige århundrede havde mafiaen et fast greb om byen. Men i halvfemserne en protestbevægelse begyndte at fjerne denne udbredte korruption. Symbolet for byens genoplivning er promenaden langs havet Lungomare Falcomatà, opkaldt efter borgmesteren, der kæmpede mod mafiaen og korruption. Strandene nord og syd for Reggio (på det Tyrrhenske Hav og det Ioniske Hav) er meget attraktive for turister. Men glem ikke at besøge et interessant museum om det Store Grækenland (Museo Nazionale della Magna Grecia). Landskabet omkring byen er betagende med Nationalparken omkring Aspromonte bjerget, som sit højdepunkt.

Befolkning

Byen har en befolkning på omkring 200.000.

Beliggenhed

Reggio Calabria ligger på spidsen af den italienske "støvle", eller i den sydlige del af det italienske fastland. Byen Messina – på Sicilien – ligger på tværs af et smalt stræde.

Nord for det ligger det Tyrrhenske Hav syd for det Ioniske Hav.

Økonomi

Havnen i Reggio Calabria spiller en vigtig rolle i den lokale økonomi. Ikke kun for eksporten af regionale landbrugsprodukter, men også for fiskeri. Takket være de smukke strande i området, er Reggio en populær feriedestination. I området findes olivenlunde, druer og citrusfrugter, herunder bergamot, en syre citrus, som anvendes til aromatisering af Earl Grey te. Olien fra skorpen af bergamotter er en ingrediens til parfume. Desuden er der tobaksindustri i Reggio Calabria.

Lufthavne

Reggio Calabria Lufthavn ligger på den sydlige kant af byen. Aeroporto dello Stretto Tito Minniti er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum følg Viale Calabria. Lufthavnen kan også tilgås fra vej SS106. Frakørslen til terminalen er klart angivet.

Offentlig transport

Reggio Calabria har gode offentlige transportmidler. Busser er moderne og kører regelmæssigt og sædvanligvis til tiden. Desuden er der gode tog- og busforbindelser til andre steder i Calabria og resten af Italien.

Trafik og parkering

Reggio Calabria er en temmelig travlt by og du skal måske vænne dig lidt til den italienske måde at køre på. Alligevel er det ikke svært at finde rundt i Reggio. Det er ikke tilrådeligt at parkere din bil på gaden. Der er masser af bevogtede parkeringspladser til rådighed.

Hoteller

Byen har et bredt udvalg af hoteller og pensionater. På strandene, nord og syd for byen, er der større hoteller og feriecentre. Desuden er der flere campingpladser i området. Reggio og dens omgivelser er et populært feriemål. Hvis du gerne vil besøge Reggio Calabria om sommeren, anbefaler vi, at du booker din overnatning i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Reggio Calabria, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: