Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Parma Car rental Parma Mietwagen Parma Autohuur Parma Biluthyrning Parma Location de voitures Parme Alquiler de coches Parma Autonoleggio Parma Billeje Parma Bilutleie Parma Autovuokraamo Parma Aluguer de carros Parma Wypożyczalnia samochodów Parma Autovermietung Parma Mietauto Parma
Billeje Parma

Billeje Parma

Hjem > Billeje Italien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Parma. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Parma.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Parma

EasyTerra Biludlejning Parma sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Italien, men i en anden by end Parma, venligst besøg vores Billeje Italien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Italien.

Information om Parma

Biludlejning Parma
Biludlejning Parma

Indledning

Den italienske by Parma er berømt for sin skinke og ost. Det er dog ikke kun mad: Parma har også et monumentalt historisk centrum, som tiltrækker mange turister hvert år.

Befolkning

Byen har omkring 170.000 indbyggere.

Beliggenhed

Parma ligger ved floden af samme navn i den frugtbare Po Dal i det nordlige Italien. Parma floden starter i Appenninerne syd for byen. Parma ligger cirka halvvejs mellem Milano (nordvest for byen) og Bologna (sydøst for Parma).

Økonomi

Parma har en tradition, når det kommer til mad. Fødevareindustrien er derfor godt repræsenteret. Udover ovennævnte skinke og ost, Parma huser også fabrikker til forarbejdning af (puré, saft og ketchup), ærter og sukkermajs. Mejeriet Parmalat har hovedkvarter i byen. Maskiner til fødevareindustrien og landbrug er også fabrikeret i Parma. Endelig huser byen et af de ældste universiteter i verden, hvilket er en stor turistattraktion.

Lufthavne

Byens lufthavn, Aeroporto di Parma ‘Giuseppe Verdi’, ligger mindre end 4 kilometer nordvest for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad Via Reggio og Strada Cornocchio. Du kan også tage den nordlige ringvej (Tangenziale Nord) for at komme til Parma Lufthavn.

Offentlig transport

Byens offentlige transportsystem består af busser og trolleybusser (fire linjer). Der er også bus- og togforbindelser til andre byer i det nordlige Italien, herunder Milano, Bologna og La Spezia.

Trafik og parkering

At finde en ledig parkeringsplads i Parma er ganske vanskeligt. I byens centrum er parkeringspladser forbeholdt beboerne. Rundt om byens centrum skal du betale for gadeparkering (kun på blåmalede kantstene). Heldigvis er der fem parkeringshuse rundt om byens centrum (Goito, Toschi, Duc, Dus og Via Abbeveratoia), hvor du nemt kan parkere din udlejningsbil. Alternativt er der P+R anlæg i udkanten af byen, i nærheden af ringvejen, hvorfra du kan fortsætte din rejse med offentlig transport.

Hoteller

Flere og flere turister besøger Parma, som du kan se på det stigende antal hotelsenge. Parma har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, men hvis du ønsker at besøge byen om sommeren, anbefaler vi, at du booker dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Parma, anbefaler vi Google og de følgende kilder: