Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Fira Car rental Fira Mietwagen Fira Autohuur Fira Biluthyrning Fira Location de voitures Fira Alquiler de coches Fira Autonoleggio Santorino Billeje Santorini Bilutleie Santorini Autovuokraamo Santorini Aluguer de carros Tira Wypożyczalnia samochodów Fira Autovermietung Fira Mietauto Fira
Billeje Santorini

Billeje Santorini

Hjem > Billeje Grækenland

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Santorini. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Santorini.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Information om Santorini

Biludlejning Santorini
Biludlejning Santorini

Indledning 

Fira (også kaldet Thera eller Thira) er hovedstaden på den græske ø Santorini. Selve byen er ikke særlig attraktivt, men det er et godt udgangspunkt for at opdage resten af Santorini.

Befolkning

Byen har mere end 2.000 indbyggere.

Beliggenhed

Firas hvide huse, med lyseblå tage, ligger spektakulært på toppen af en 250 meter høj stejle klippekyst, faktisk på kanten af et krater. Santorini ligger i Det Ægæiske Hav, 110 kilometer nord for Kreta.

Økonomi

Turisme er Santorinis vigtigste indtægtskilde. Øen producerer også vin og, i mindre målestok, grøntsager (cherrytomater, aubergine og katsouni, en type agurk).

Lufthavne 

Santorini National Lufthavn ligger seks kilometer sydvest for Fira, lige nord for landsbyen Kamari. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Der er en busstation i Fira, men der er ingen transport i byen. Busserne kører kun til andre destinationer på Santorini. Der er mindre busser, der ikke stopper ved et busstoppested, men du kan standse dem ved at løfte din hånd. Færger sejler mellem de vigtigste kystbyer.  

Trafik og parkering

En udlejningsbil er ideel til at opdage Santorini. Husk på, at vejene på kanten af krateret har stejle skråninger og kan være snoede. Som andre steder i Grækenland kan du støde på flokke af får eller geder. Du skal også passe på biler, der er parkeret på uventede steder. I Fira er det ikke svært at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil. Der er en stor parkeringsplads i nærheden af busstationen.

Hoteller

Så lille som hovedøen Thira er, er der en forskel mellem den vestlige side (kanten af krateret, med hovedstaden Fira), og den østlige side (den nederste del). Hotelpriser på den vestlige side er højere end i den østlige side. Du betaler for den spektakulære udsigt! Vi anbefaler, at du bestiller dit hotelværelse i god tid, hvis du ønsker at besøge Santorini i sommermånederne. 

Eksterne kilder 

For mere information, anbefaler vi Google og de følgende kilder: