Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Parijs Orly Airport Car rental Paris Orly Airport Mietwagen Paris Orly Flughafen Autohuur Parijs Orly Airport Biluthyrning Paris Orly Airport Location de voitures Aéroport d'Orly Alquiler de coches Aeropuerto de París-Orly Autonoleggio Aeroporto di Parigi-Orly Billeje Paris Orly Lufthavn Bilutleie Paris Orly Lufthavn Autovuokraamo Pariisin Orlyn lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Paris-Orly Wypożyczalnia samochodów Paryż Lotnisko-Orly Autovermietung Paris Orly Flughafen Mietauto Paris Orly Flughafen
Billeje Paris Orly Lufthavn

Billeje Paris Orly Lufthavn

Hjem > Billeje Frankrig > Billeje Paris

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Information om Paris Orly Lufthavn

Biludlejning Paris Orly Lufthavn
Biludlejning Paris Orly Lufthavn (ORY)

Paris Orly Lufthavn i en nøddeskal 

Orly Lufthavn er beliggende 14 kilometer syd for Paris og den har to terminaler, der er forbundet med pendulbusser. Der er to pendultog, der forbinder lufthavnen til den hurtige regionale metro system af Paris. Busstationen kan nås gennem en gratis pendulbus og Paris er også let at nå i bil.

lufthavnen er der to hoteller, der også kan nås med fri pendulbusser. Der er et rimeligt antal barer og restauranter. Begge terminaler har butikker. Lufthavnen har også VIP-lounges, mødelokaler, kontorer og et business center med faciliteter til telefon, fax, kopiering og e-mail. I begge terminaler, der er banker, vekselkontorer, hæveautomater og der er en førstehjælpsstation i en af de terminaler.

I luftfartsindustrien er Paris Orly Lufthavn vist med forkortelserne ORY (IATA lufthavnskode) og LFPO (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Paris Orly Lufthavn.