Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Parijs Austerlitz Treinstation Car rental Paris Austerlitz Train Station Mietwagen Paris Austerlitz Bahnhof Autohuur Parijs Austerlitz Treinstation Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz Location de voitures Gare d'Austerlitz Alquiler de coches Estación de Ferrocarril de París-Austerlitz Autonoleggio Stazione Ferroviaria di Parigi-Gare d'Austerlitz Billeje Paris Gare d'Austerlitz Togstation Bilutleie Paris Gare d'Austerlitz Jernbanestasjon Autovuokraamo Pariisin Gare Austerlitzin rautatieasema Aluguer de carros Gare d'Austerlitz - Estação de trem Wypożyczalnia samochodów Paryż Dworzec kolejowy-Gare d'Austerlitz Autovermietung Paris Austerlitz Bahnhof Mietauto Paris Austerlitz Bahnhof
Billeje Paris Gare d'Austerlitz Togstation

Billeje Paris Gare d'Austerlitz Togstation

Hjem > Billeje Frankrig > Billeje Paris

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Information om Paris Gare d'Austerlitz Togstation

Generel information

Paris Gare d’Austerlitz er en af de største stationer i og omkring Paris. Det ligger på den venstre bred af Seinen, i nærheden af Gare de Lyon i det 13.Arrondissement området. Stationen håndterer omkring 25 millioner passagerer om året. Udover højhastighedstog og regionaltog kører nattog til OrléansBarcelona og Madrid. Stationen har to indgange, en der findes på siden af Seinen på Quai d’Austerlitz (Cour Seine), og den anden på Cour de L’Arivée, der er forbundet med Boulevard de L’Hôpital (Cour Muséum).

Transport

Ønsker du at besøge denne metropol? Busser stopper ved Cour Seine og Cour Muséum udgangene; her kan du også finde taxaholdepladser med forskellige taxaselskaber. Under stationen vil du finde Austerlitz metrostationen. Hvis du skal til Gare du Nord, skal du tage metrolinje 5 i retning mod Bobigny - Pablo Picasso. Du kan også udleje en bil på Paris Austerlitz med Avis. Tag Cour Muséum udgangen og drej til højre. Man har adgang til stationens parkeringshuse fra begge sider af stationen.

Servicer

Billetkontorer kan findes på banegårdshallen i Seine, og informationsskranken for turister på niveau -1 i nærheden af RER C. Stationen har også et hittegodskontor, garderobeskabe, toiletter og brusere, telefonbokse, automater, pengeautomater og trådløst internet. 

Restauranter

Der er caféer på platforme 13 og 14. I begge afgangshaller er der mange takeout restauranter. I nærheden af Cour Muséum udgangen er der en butik, der sælger regionale produkter.

Butikker

Austerlitz tilbyder et bredt udvalg af butikker, herunder en guldsmed, modebutikker, en butik, der sælger produkter til personlig pleje, en kiosk og et apotek. Der er et supermarked på niveau -1.

Nyttige links