Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Parijs Charles De Gaulle Airport Car rental Paris Charles De Gaulle Airport Mietwagen Paris Charles de Gaulle Flughafen Autohuur Parijs Charles De Gaulle Airport Biluthyrning Paris Charles De Gaulle Airport Location de voitures Aéroport Roissy-Charles-de-Gaulle Alquiler de coches Aeropuerto de París-Charles de Gaulle Autonoleggio Aeroporto di Parigi-Charles de Gaulle Billeje Paris Charles De Gaulle Lufthavn Bilutleie Paris Charles de Gaulle Lufthavn Autovuokraamo Pariisi Charles De Gaullen lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Paris-Charles de Gaulle Wypożyczalnia samochodów Paryż Lotnisko-Charles de Gaulle Autovermietung Paris Charles de Gaulle Flughafen Mietauto Paris Charles de Gaulle Flughafen
Billeje Paris Charles De Gaulle Lufthavn

Billeje Paris Charles De Gaulle Lufthavn

Hjem > Billeje Frankrig > Billeje Paris

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Information om Paris Charles De Gaulle Lufthavn

Biludlejning Paris Charles De Gaulle Lufthavn
Biludlejning Paris Charles De Gaulle Lufthavn (CDG)

Paris Charles de Gaulle Lufthavn i en nøddeskal

Denne lufthavn, som også er kendt som l'Aéroport de Roissy, er den vigtigste lufthavn i Frankrig og en af de travleste i Europa. Der er tre terminaler, der er forbundet med gratis pendulbusser. På grund af TGV-tog har lufthavnen en udmærket forbindelse til Paris og resten af Frankrig. Det er også let at nå med bil, og der er en pendulbus hver 15 minutter mellem hjertet af Paris og lufthavnen. I og omkring lufthavnen er der forskellige hoteller.

Barerne og restauranterne er særdeles ujævnt fordelt blandt terminalerne. Terminal 2 har de fleste mens i terminal 3 er der kun to barer og fastfood restauranter. Lufthavnen huser et stort antal butikker, igen med en vægt på terminalerne 1 og 2. Desuden er der konferencefaciliteter i et af de otte konferencerum eller i VIP-lounge. Der er førstehjælpsstationer i alle terminaler, samt hæveautomater, banker og vekselkontorer.

I luftfartsindustrien er Paris Charles de Gaulle Lufthavn vist med forkortelserne CDG (IATA lufthavnskode) og LFPG (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Paris Charles de Gaulle Lufthavn