Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Montpellier Airport Car rental Montpellier Airport Mietwagen Montpellier Flughafen Autohuur Montpellier Airport Biluthyrning Montpellier Airport Location de voitures Aéroport de Montpellier Méditerranée Alquiler de coches Aeropuerto de Montpellier Autonoleggio Aeroporto di Montpellier Billeje Montpellier Lufthavn Bilutleie Montpellier Lufthavn Autovuokraamo Montpellierin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Montpellier-Mauguio Wypożyczalnia samochodów Montpellier Lotnisko Autovermietung Montpellier Flughafen Mietauto Montpellier Flughafen
Billeje Montpellier Lufthavn

Billeje Montpellier Lufthavn

Hjem > Billeje Frankrig > Billeje Montpellier

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Montpellier

Ud over udlejningsselskaber i Montpellier Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Montpellier også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Montpellier Lufthavn

Biludlejning Montpellier Lufthavn
Biludlejning Montpellier Lufthavn (MPL)

Montpellier-Méditerranée Lufthavn i en nøddeskal

Montpellier-Méditerranée Lufthavn plejer at blive kaldt Frejorgues Lufthavn. På grund af ankomsten af lavprisflyselskaber Ryanair lufthavnen er vokset enormt. Ud over de lavprisflyselskaber, større selskaber som British Airways også anvender lufthavnen.

Der er ingen togforbindelse mellem Montpellier og lufthavnen. Lufthavnen er let at nå med bus og bil. En billet til pendulbussen koster 4,80 euro. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Der er et rimeligt antal butikker, restauranter og (mellemmåltid) barer i lufthavnen, taget i betragtning den kendsgerning, at der er en lille lufthavn. Efter sikkerhedskontrollen, service er minimale, så måske ønsker du at udsætte dette øjeblik. Business Centret har mødelokaler for grupper mellem 4 og 90 mennesker. Værelserne er udstyret med internetadgang, videokonference faciliteter og overheadprojektorer. Catering er mulig. Lufthavnen er meget tilgængelig for handicappede mennesker. For førstehjælp har du brug for at kontakte den generelle oplysningsskranke, og trådløst internetadgang er til rådighed i hele terminalen.  

I luftfartsindustrien er Montpellier-Méditerranée Lufthavn vist med forkortelserne MPL (IATA lufthavnskode) og LFMT (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Montpellier-Méditerranée Lufthavn (Kun på fransk).