Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Mulhouse Car rental Mulhouse Mietwagen Mulhouse Autohuur Mulhouse Biluthyrning Mulhouse Location de voitures Mulhouse Alquiler de coches Mulhouse Autonoleggio Mulhouse Billeje Mulhouse Bilutleie Mulhouse Autovuokraamo Mulhouse Aluguer de carros Mulhouse Wypożyczalnia samochodów Mulhouse Autovermietung Mulhouse Mietauto Mulhouse
Billeje Mulhouse

Billeje Mulhouse

Hjem > Billeje Frankrig

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Mulhouse. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Mulhouse.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Thrifty Basel Lufthavn

"Enkelhed, velorganiseret og fordelagtige. "Enkelhed: let at navigere i. Velorganiseret: enkel oversigt og let at foretage ændringer hurtigt. Fordelagtige: gode, klare og fordelagtig priser. ""


2015-06-12 19:12
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Mulhouse

EasyTerra Biludlejning Mulhouse sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Frankrig, men i en anden by end Mulhouse, venligst besøg vores Billeje Frankrig webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Frankrig.

Information om Mulhouse

Biludlejning Mulhouse
Biludlejning Mulhouse

Indledning

Mulhouse er en industriby i det sydlige Alsace. Byen er bedst kendt for sine interessante museer, især Cité de l’Automobile (også kaldet Musée National de l’Automobile) og Musée Français du Chemin de Fer (også Cité du train), henholdsvis det største bil- og togmuseum i Frankrig. Du vil også finde Electropole (et museum for elektricitet), Musée de l'impression sur étoffes (trykte tekstiler) og en botanisk have kombineret med en zoologisk have.

Befolkning

Byen har over 110.000 indbyggere.

Beliggenhed

Mulhouse ligger i det nordøstlige Frankrig, lige nord for grænsen til Schweiz og vest for den tyske grænse. Indtil 1798 hørte byen til Schweiz, men i dette år valgte befolkningen at tilslutte sig Frankrig. To floder løber gennem Mulhouse, Doller og Ill, begge er bifloder til Rhinen. 

Økonomi

Mulhouse er et industrielt center, med bil, kemisk, elektronik- og maskinindustri.

Lufthavne

Den internationale lufthavn EuroLufthavn Basel-Mulhouse-Freiburg ligger 22 kilometer sydøst for byen. Det er en usædvanlig lufthavn: Den ligger på fransk territorium, men drives af både Frankrig og Schweiz.

Offentlig transport

Mulhouse har fremragende offentlige transport, der består af et tæt net af busser og sporvogne. Byens centrum kan bedst udforskes til fods. Du kan parkere din udlejningsbil på universitetet eller Nouveau Bassin, og være i byens centrum på seks minutter med offentlig transport.

Trafik og parkering

Omkring hjertet af byen (gågaden), kan du parkere på gaden, men højst for tre timer. Der er også mange parkeringspladser rundt om byen.

En udlejningsbil er en udmærket form for transport for at udforske Alsace. Der er flere ruter langs vinmarkerne i denne region og ti kilometer nordvest for Mulhouse, langs D430, vil du finde Écomusée d'Alsace. Dette er et dejligt udendørsmuseum med traditionelle bygninger fra Alsace. Det ligger på stedet af et lukket kaliumklorid mine. De tidligere minearbejdere fører dig til gennem skakter og tunneler.

Hoteller

Overnatningsmuligheder er rigeligt i Mulhouse, men nogle hoteller er i det dyre side. Vi foreslår, at du sammenligner priser før du booker et hotelværelse. En billigere løsning er HI Hostel, hvor du kan også campere. En anden campingplads ligger 4 kilometer syd for byen, ved siden af Ill floden.

Eksterne kilder

For mere information om Mulhouse, anbefaler vi Google og de følgende kilder: