Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Dubai Car rental Dubai Mietwagen Dubai Autohuur Dubai Biluthyrning Dubai Location de voitures Dubaï Alquiler de coches Dubái Autonoleggio Dubai Billeje Dubai Bilutleie Dubai Autovuokraamo Dubai Aluguer de carros Dubai Wypożyczalnia samochodów Dubaj Autovermietung Dubai Mietauto Dubai
Billeje Dubai

Billeje Dubai

Hjem > Billeje Forenede Arabiske Emirater

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Dubai. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Dubai.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.3 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 3
National Car Rental Dubai Lufthavn

"Biludlejning. Fremragende service."


2015-02-11 21:11
National Car Rental Dubai Lufthavn

"En virksomhed jeg vil anbefale. Hurtig ekspedition af sager, der var involveret."


2015-02-04 16:13
National Car Rental Dubai Lufthavn

"Jeg er tilfreds med EasyTerra. Jeg lejede en bil i Dubai og alt var godt organiseret. Næste gang vælger vi EasyTerra igen."


2015-01-06 23:38
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Dubai

EasyTerra Biludlejning Dubai sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Forenede Arabiske Emirater, men i en anden by end Dubai, venligst besøg vores Billeje Forenede Arabiske Emirater webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Forenede Arabiske Emirater.

Information om Dubai

Biludlejning Dubai
Biludlejning Dubai

Indledning

Dubai er en af de syv Forenede Arabiske Emirater. I de seneste år har det vokset meget, som turistdestination, navnlig for korte ferie, for at shoppe, for at se den moderne arkitektur i byen Dubai, for at ride gennem ørkenen eller simpelthen for bare at slappe af på stranden.

Befolkning

Dubai har omkring en og en halv million indbyggere. Forholdet mellem mænd og kvinder er meget ujævn: Cirka 1 million mænd og en halv million kvinder. Dette skyldes den store mængde af udenlandske arbejdstagere i landet. De er for det meste mænd fra Pakistan, Indien og Bangladesh, hovedsagelig i byggebranchen.

Beliggenhed

Emiraterne er placeret i den østlige del af den arabiske halvø på den Persiske Golf. Dubai grænser op til Abu Dhabi og emiratet Sharjah. Enklaven Hatta grænser op til Oman. Byen Dubai ligger direkte ved den Persiske Golf ved mundingen af Khor Dubai, en bugt med saltvand, der løber diagonalt gennem byen. Dubai har et areal på mere end 4000 km².

Økonomi

Oprindeligt var Dubais økonomi udelukkende baseret på olieindtægter. Men da Dubais olierigdomme er ikke meget stort, blev landet nødt til at ændre kursen. Opførelsen af skyskrabere og andre moderne bygninger spiller en stor rolle for den lokale økonomi. Desuden lever emirater af handel og er et vigtigt center for finansielle ydelser. Turisme er også steget dramatisk: I 2000 blev landet besøgt af 3 millioner turister og i 2010 forventes der 10 millioner turister.

Lufthavne

Dubai international lufthavn ligger kun 4 kilometer fra byens centrum. Med en udlejningsbil kan du nå lufthavnen gennem motorvejen D-89 (også kaldet Al Maktoum vej, Lufthavns vej eller Al Khawaneej vej). I 2010 indvies der en ny lufthavn: Al Maktoum international lufthavn, 35 kilometer sydvest for byen Dubai. Den vil være den største lufthavn i verden og vil kun anvendes af udenlandske selskaber. Dubais nationale flyselskab, Emirates, fortsætter i Dubai international lufthavn.

Offentlig transport

Dubai har et fremragende netværk af busser. Der er også et netværk af natbusser: Mellem de vigtige stoppesteder kører en bus hver halve time. Der er også en undergrundslinje. En anden undergrundslinje forventes at køre i slutning af 2010, mens en tredje og fjerde er planlagt. En dejlig tur er med Abra (en færge over bugten), selv om det kun er for at se den dejlige udsigt over byen.

Trafik og parkering

Selv om Dubai investerer enorme beløb i opførelse af (motor) veje, udvidelse af vejene ikke holder op i takt med væksten i trafikken. Det anbefales ikke at køre ud i myldretiden med din udlejningsbil: Trafikken på vejene omkring Dubais by står stille. Desuden er der fire steder i Dubai, som kræver betaling af vejafgift. Dette sker automatisk. Ved returnering af din udlejningsbil, bliver vejafgiftens beløb opkrævet for dig.

Hoteller

Med den voksende øgning af turisme, er der en bred vifte af hoteller i Dubai. Nogle er ekstravagante og luksuriøse (den mest kendte og dyreste eksempel herom er Burj al-Arab), men du kan finde billigere og alligevel gode hotelværelser. Reelt findes ikke billige hoteller i Dubai.

Eksterne kilder

For mere information om Dubai, anbefaler vi Google og de følgende kilder: