Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Antwerpen Airport Car rental Antwerp Airport Mietwagen Antwerpen Flughafen Autohuur Antwerpen Airport Biluthyrning Antwerpen Airport Location de voitures Aéroport d'Anvers Alquiler de coches Aeropuerto de Amberes Autonoleggio Aeroporto di Anversa Billeje Antwerpen Lufthavn-Deurne Bilutleie Antwerpen Lufthavn Autovuokraamo Antwerpenin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Antuérpia Wypożyczalnia samochodów Antwerpia Lotnisko Autovermietung Antwerpen Flughafen Mietauto Antwerpen Flughafen
Billeje Antwerpen Lufthavn-Deurne

Billeje Antwerpen Lufthavn-Deurne

Hjem > Billeje Belgien > Billeje Antwerpen

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Antwerpen

Ud over udlejningsselskaber i Antwerpen Lufthavn-Deurne, sammenligner EasyTerra Biludlejning Antwerpen også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Togstationer

Kontorer i indre by


Information om Antwerpen Lufthavn-Deurne

Biludlejning Antwerpen Lufthavn-Deurne
Biludlejning Antwerpen Lufthavn-Deurne (ANR)

Antwerpen lufthavn i en nøddeskal

Antwerpen har en lille lufthavn, som er beliggende ved Deurnes forstad. Folk sædvanligvis kalder det for "Deurne lufthavn". Det er hjemmebase for den Flamske Luftfartsselskab (VLM), som har direkte forbindelser til Manchester og London (London City Lufthavn). De fleste passagerer, der benytter denne lufthavn er forretningsrejsende. Om vinteren, Welcome Air organiserer chartrede fly til Innsbruck i Østrig.

Der er en busservice i lufthavnen til den centrale station af Antwerpen. Lufthavnen er beliggende seks kilometer mod sydøst for byens centrum, og det er nemt at nå med bil. Der er ingen hoteller i lufthavnen. Antwerpen har selv en bred vifte af hoteller. 

Det er en meget lille lufthavn. Der er en restaurant og en lille forretning med aviser, tidsskrift og tobak. Idet lufthavnen er hovedsageligt udnyttet af forretningsrejsende, er der tre afgangshaller, som er forbundet med et stort afgangshal fra mødelokalet. Catering er til rådighed og der er også en 50 sæder foredragssal. Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede. Der er en WIFI-spot til trådløst Internet. Desuden er der et museum med gamle fly.

I luftfartsindustrien er Antwerpen Lufthavn vist med forkortelserne ANR (IATA lufthavnskode) og EBAW (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside Antwerpen Lufthavn