Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Sydney Airport Car rental Sydney International Airport Mietwagen Sydney International Flughafen Autohuur Sydney Airport Biluthyrning Sydney Airport Location de voitures Aéroport de Sydney-Kingsford Smith Alquiler de coches Aeropuerto de Sydney Autonoleggio Aeroporto di Sydney Billeje Sydney Lufthavn Bilutleie Sydney Lufthavn Autovuokraamo Sydneyn kansainvälinen lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Sydney-Kingsford Smith Wypożyczalnia samochodów Sydney Lotnisko Autovermietung Sydney International Flughafen Mietauto Sydney International Flughafen
Billeje Sydney Lufthavn

Billeje Sydney Lufthavn

Hjem > Billeje Australien > Billeje Sydney

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Thrifty Sydney Lufthavn

"Meget god service. Flot bil og god pris; servicen er fremragende."


2015-01-06 07:06
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Sydney

Ud over udlejningsselskaber i Sydney Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Sydney også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Sydney Lufthavn

Biludlejning Sydney Lufthavn
Biludlejning Sydney Lufthavn (SYD)

Sydney International Lufthavn i en nøddeskal

Sydney International Lufthavn ligger 9 kilometer syd for Sydney. Det er den største lufthavn i Australien. Sydney håndterer mere end 28 millioner passagerer om året. Lufthavnen er også kaldet Kingsford Smith International Lufthavn. Lufthavnen har tre terminaler, som er forbundet med en pendulbus eller tog.

Lufthavnen har en fremragende togforbindelse til Sydney, og er også let tilgængelig med bus eller bil. Der er ingen hotel i lufthavnen, men der er mange hoteller i nærheden.

Der er en bred vifte af butikker og restauranter. Lufthavnen har flere mødelokaler, kontorfaciliteter og VIP-lokaler. Alle terminaler har banker, vekselkontorer og pengeautomater. Der er trådløst internet til rådighed på bestemte steder, og overalt er der faste steder med internetforbindelse. Desuden er der et bederum og en førstehjælpsstation i lufthavnen.

I luftfartsindustrien er Sydney International Lufthavn angivet med forkortelserne SYD (IATA lufthavnskode) og YSSY (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Sydney International Lufthavn.