Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Tirana Car rental Tirana Mietwagen Tirana Autohuur Tirana Biluthyrning Tirana Location de voitures Tirana Alquiler de coches Tirana Autonoleggio Tirana Billeje Tirana Bilutleie Tirana Autovuokraamo Tirana Aluguer de carros Tirana Wypożyczalnia samochodów Tirana Autovermietung Tirana Mietauto Tirana
Billeje Tirana

Billeje Tirana

Hjem > Billeje Albanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Tirana. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Tirana.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Enterprise Tirana Lufthavn

"Velorganiseret!. Fremragende service og god pris."


2015-09-09 20:07
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Tirana

EasyTerra Biludlejning Tirana sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Albanien, men i en anden by end Tirana, venligst besøg vores Billeje Albanien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Albanien.

Information om Tirana

Biludlejning Tirana
Biludlejning Tirana

Indledning 

Tirana, Albaniens hovedstad, har ikke mange steder af interesse, selv om turister synes stadig at det er en behagelig by. Det centrale torv (Sheshi Skënderbej) er enormt, sådan som kommunisterne kunne lide det. Dette torv vil gennemgår en renovering i de næste par år: der vil være flere parker og haver, det vil blive en gågade, og nye bygninger vil blive opført omkring torvet. Tiranas natteliv har blomstret i de seneste år, for eksempel med nogle trendy natklubber.

Befolkning

Den albanske hovedstad har omkring 625.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Tirana er centralt beliggende ved floden Ishëm, over 30 kilometer fra Adriaterhavet. Byen er omgivet af bakker, og der er 4 (kunstige) søer inden for bygrænsen. En stor park blev bygget i nærheden af Tirana søen i den sydlige del af byen.

Økonomi

Byen er et vigtigt økonomisk centrum med fødevarefabrikker, (landbrugs) maskiner og metalprodukter. Tekstilindustrien er også en vigtig indtægtskilde. Servicesektoren er vokset betydeligt siden kommunismens fald.

Lufthavne

Lufthavnen i den albanske hovedstad kaldes officielt Tirana International Lufthavn Nënë Tereza, efter Moder Teresa, der var af albansk afstamning. Lufthavnen er beliggende 17 kilometer nordvest for den albanske hovedstad, og er tilgængelig med udlejningsbil ad den nye motorvej fra Tirana til havnebyen Durrës. Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Public Transport

Tiranas offentlige transport består af et rimeligt godt netværk af buslinjer. Busser med ordet 'Unze' kører over den indre ringvej der går omkring byens centrum. Der er også busser til destinationer udenfor Tirana, herunder badebyer på kysten. Der er langdistancebusser til for eksempel den græske Thessaloníki, den makedonske hovedstad Skopje og til Priština i Kosovo.

Trafik og parkering

Albanien er i gang med at forbedre sin infrastruktur med europæisk finansiel støtte. Flere nye motorveje er blevet bygget fra Tirana; ringvejen omkring hovedstaden vil også blive forbedret. Der er mange gamle biler i Tirana, hvilket resulterer i, at luftforureningen af og til stiger i et foruroligende omfang. At finde en ledig parkeringsplads til din udlejningsbil er ikke let. Det eneste parkeringshus i byens centrum er beliggende under Vesa Center på Rruga Abdyl Frashëri.

Hoteller

I de senere år har mange gode hoteller åbnet i Tirana, og der er et passende værelse i alle prisklasser. Dyrere hoteller ligger hovedsageligt syd for byens centrum, mens billigere overnatningsmuligheder kan findes i den nordlige del, mellem det centrale torv og togstationen. Der er også hoteller i underholdningsområdet Blloku, men det kan larme om aftenen og om natten.

Eksterne kilder

For mere information om Tirana, anbefaler vi Google og de følgende kilder: